Rectangle 2 Copy 4 Created with Sketch.
Sportal
i

"DAO NAM JE SVE ŠTO IMAMO, POKUŠALI SMO DA MU VRATIMO" Umar Sadik se OGLASIO povodom Miloševićevog odlaska iz Partizana

sportal - Vest objavljena: 20:40 - 06.09.2020

Fudbaleri Partizana koriste reprezentativnu pauzu, kako bi se uigrali pred nastavak sezone, u koji će ući sa novim šefom stručnog štaba.

Fudbaleri Partizana koriste reprezentativnu pauzu, kako bi se uigrali pred nastavak sezone, u koji će ući sa novim šefom stručnog štaba.

Kao što je poznato, posle drugog poraza u sezoni, u Novom Sadu od Vojvodine, Savo Milošević je odlučio da napusti kormilo "parnog valjka", a uprava je ekspresno reagovala i zamenu pronašla u Aleksandru Stanojeviću.

Jedan od onih kojima rastanak sa bivšim trenerom nije lako pao je napadač Umar Sadik, koji je u Humsku stigao na poziv Miloševića.

FK Vojvodina, FK Partizan
FK Vojvodina, FK Partizan Foto: Stare Slike

- Još je rano govoriti o potencijlanoj borbi za titulu, ostalo je još dosta mečeva. Uz pravi mentalitet imamo šansu, samo je bitno da nastavimo da se borimo. Trener Savo nam je dao sve što je imao, a mi smo pokušali da mu vratimo. Tako ćemo se ponašati i sa novim trenerom. Sve što se desi, dešava se s razlogom, poručio je Nigerijac.

Jedan od najiskusnijih u ekipi, Milan Smiljanić sa novim trenerom je već sarađivao, ua Stanojevićevomm prvom mandatu u Humskoj, kada su crno-beli ušli u Ligu šampiona.

- Dobro se poznajemo sa novim trenerom. Znamo da je šef spreman na sve, a igračima će biti potrebno malo vremena da shvate šta on zahteva od njih. Međutim, već se na prvim treninzima vidi da su momci shvatili šta treba da rade i da su voljni da slušaju i uče. Sada je vreme da budemo kao jedan – imamo šest bodova zaostatka u prvenstvu i Evropu i toga smo svesni. U Partizanu uvek može bolje i teško je kada je loše. Moramo da se vratimo na pravi put. Ove godine nam je titula najbitnija, rekao je Smiljanić.

Priliku za debi u novom mandatu u Partizanu, Stanojević će imati 12. septembra protiv ekipe Rada, u sedmom kolu Superlige Srbije.

Video: Mitrović u svlačionici Partizana

Pridružite se

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj WhatsApp zajednici ili čitajte na Google News.

Sportal VIDEO

Sportal.rs
10 52
Liga šampiona

10:52 - 18.04.2024

video Rodri iskren: Po mom mišljenju smo trebali mi da prođemo

Real Madrid izbacio je branioca titule Mančester siti, posle penala, u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona. Posle 3:3 u Madridu i 1:1 u Mančesteru, ekipe su šutirale penale posle produžetaka. Luka Modrić nije bio precizan za Real u prvoj seriji, dok Bernardo Silva i Mateo Kovačić nisu realizovali pokušaje za Siti u drugoj i trećoj.

Detalj sa utakmice Bajern - Arsenal, FOTO: Nick Potts / PA Images / Profimedia
10 50
Liga šampiona

10:50 - 18.04.2024

video Tuhel: Arsenalu treba još iskustva

Fudbaleri minhenskog Bajerna plasirali su se u polufinale Lige šampiona, pošto su na domaćem terenu savladali Arsenal rezultatom 1:0 i slavili u dvomeču sa ukupnih 3:2.

Misliš da je to sve? Nastavi da čitaš, imamo još mnogo toga za tebe :)

Tijago Silva FOTO: Printskrin/Društvene mreža
08 25
Fudbal

08:25 - 18.04.2024

Na Etihadu je izveden "najgori penal u istoriji" /VIDEO/

Mančester siti je posle penala izgubio u četvrtfinalu Lige šampiona od Real Madrida, a na društvenim mrežama postao je viralan snimak jedanaesterca koji je izveo Bernardo Silva, za koji navijači tvrde da je najgori izveden penal u istoriji fudbala. Naravno, preteruju, bilo je i gorih, ali je Silva se jeste obrukao.