Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica Jelena Karleuša vratila se poslovnim obavezama, te je ovog vikenda nastupala u Ohridu, a počelo je i snimanje novih emisija "Zvezde Granda" gde je član stručnog žirija.

Jelenina publika već neko vreme čeka njen novi album, a ona je sada otkrila da uveliko radi na tome. Ipak, priznala je da joj je veliki pritisak kada je pevanje i muzika u pitanju, a sve to iz razloga da sve bude na visokom nivou.

https://www.youtube.com/watch?v=nfxIr-qnftk&feature=youtu.be

„Radimo, skoro sam svaki dan u studiju. Moram da kažem da imam psihološki pritisak kada je reč lo pevanju. Malo mi ne ide baš onako kako sam zamislila, ali polako. Veliki je pritisak na meni da opravdam očekivanja i da nadmašim sve ono što sam do sada radila. Plus je veliki pritisak generalno što dugo nema albuma. Sad je sve to napravilo u mojoj glavi jednu vrstu odbijanja svega toga, moram da uđem polako ju fazon“, rekla je ona za Nova.rs, a potom se osvrnula i na nastup u Ohridu, koji joj je veoma bio čudan zbog mera koje su na snazi u Makedoniji.

PROČITAJTE JOŠ

„Makedonija je bila fantastična, malo je bilo teško što smo morali pred publikom koja mora da sedi, nisu smeli da ustaju sa stolice, to je njihovo pravilo, i ja poštujem. Bilo je puno, divno. Ohid je prelep. Beograd je 16. i mi ćemo učiniti sve, kada je reč o bezbednostim uslovima, budemo stvafrno apoteka. To je moja želja, generalno klub sve praktije mere, ali ja sam htela da se sve to pojača. Da ne bih došla u situaciju da me neko prozove. Vrlo sam olsetljiva po tom pitanju“, kaže Jelena.

Jelena Karleuša
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare