OPŠTINA TERA „BELU KUGU“: Asfaltiranje lokalnog puta u Tutnjevcu finansira opština Ugljevik sa 70.000 KM

V. Mitrić

08. 09. 2020. u 16:24

U PODMAJEVIČKOM selu Tutnjevac mašina za asfaliranje puteva rade punom parom, u zaseocima Lazići i Šešlići, koji će, za koji dan, da dobiju nov, moderan asfaltni drum, vredan 70 hiljada KM, koliko je obezbedila lokalna vlast u Ugljeviku.

ОПШТИНА ТЕРА „БЕЛУ КУГУ“: Асфалтирање локалног пута у Тутњевцу финансира општина Угљевик са 70.000 КМ

Foto: V. Mitrić

Kao svaki dobar domaćin. Načelnik opštine Ugljevik, došao je u ovo lepo i napredno selo, koje uspešno bije bitku protiv „bele kuge“, da vidi kako idu radovi, da čuje šta kažu meštani, da ustanovi šta ih još tišti. Ovo je i bogato selo, pre svega voćem, pa tako svake godine, pored ostalog, ovdašnji domaćini izvezu na inostranu pijacu oko 2.500 tona šljive.

- Ovaj narod voli zavičaj, rodno ognjište i pokazuje da u te kako ima smisla da se živi na selu i razvijaju porodice – kaže Perić.

- Naš stalni zadatak je da im priredimo što bolje uslove za život što se tiče infrastrukture i ovo je još jedan primer da na tome posvećeno i iskreno radimo.

Meštanin Slaviša Jović zahvalio je rukovodstsvu opštine Ugljevik na izgradnji novog puta, „koji je bio nasušna potreba, jer će omogućito bolju vezu sa drugim selima i gradom“.Imali su velike muke kada dođu kiše, a sada na takve stvari gledaju kao na ružan san.

Inicijatori ovog za meštane važnog posla su odbornici u Skupštini opštine Ugljevik iz Tutnjevca, Gavro Milošević i Dragomir Sekulić, koji su saglasni da bez ovakve pomoći lokalne vlasti nema ni opstanka ni ostanka u ovom delu RS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)