Najnovije vesti
Zabava
boki 13 operacija zeludac

IZ ZATVORA PREBAČEN U BOLNICU Hitno operisan Boki 13

Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13, jutrus je hitno operisan na Klinici za hirurške bolesti "Sveti Naum Ohridski", pišu makedonski mediji.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Boki 13 Foto: screenshot youtube/Канал 5 Телевизија / youtube
Boki 13
Boki 13
Foto: Printscreen / RAS Srbija
Boki 13

Boki 13, koji je optužen u aferi Reket na deved godina zatvora, imao je teško zapaljenje želuca zbog čega je morao hitno da bude operisan, piše Faktor.mk.

Pročitajte još

Podsetimo, Boki je među prvima na estradi odlučio da smanji želudac kako bi smršao. Sve se iskomplikovalo jer je nedugo posle operacije uhapšen zbog afere Reket.

Podsetimo, Boki je uhapšen na granici sa Grčkom zbog optužbi za reketiranje, a iznuđivao je novac od uticajnih ličnosti iz Makedonije.

- Boki 13 već nekoliko meseci drži televiziju "1Tv", a zaposlio je sina jednog istaknutog službenika ministarstva pravde preko kojeg su on i njegovi saradnici dolazili do velikog broja audio snimaka tajnih razgovora biznismena, bankara i poznatih ličnosti iz Makedonije - tvrdio je tada izvor za "Blic".

Boki je, navodno, te snimke koristio da ucenjuje uticajne ljude kojima je tražio i po nekoliko stotina hilajda evra da ne objavljuje te snimke na Jutjubu. Određeni su mu plaćali, a ima i onih čiji su audio snimci objavljivani na Jutjubu jer su, navodno, odbili da daju novac.

Opozicioni VMRO-DPMNE je optužio i bivšeg makedonskog premijera Zorana Zaeva za umešanost u slučaju zbog dobrih odnosa sa prvoptuženim u slučaju Jovanovskim.

VIDEO: Boki 13 uzima novac od reketa