Humanitarni tiket u podne: Ivan Ivković tipuje za Minju Matić

Vreme čitanja: 4min | pon. 14.09.20. | 11:22

Portparolu KK Partizan i KSS-a jedna od rođendanskih želja je da pomogne Minji Matić, a to će učiniti ukoliko i Čelsi trijumfuje!

Na svoj 36. rođendan PR menadžer KK Partizan, a od februara ove godine, i muške seniorske reprezentacije Srbije, Ivan Ivković, tipuje za pomoć maloj Minji Matić. Svakako, jedna od rođendanskih želja našeg Ivana je, da uz pomoć kompanije MOZZART, da pomogne maloj Minji u lečenju spinalne mišićne atrofije. Inače, Ivanu će ovo biti šesta sezona u redovima crno – belih košarkaša.

Ivan je odabrao četiri fudbalske utakmice i pokušao sa konačnim ishodima. Krenuo je iz Rusije, ZENIT – ARSENAL TULA. Međusobni odnos je na strani Zenita, 7:1:3, kao i najubedljivija pobeda od 5:0. Domaći, do sada, imaju učinak od 4:1:1 dok Arsenal ima osam bodova manje. Protiv Lokomotive Zenit je odigrao bez golova, a Arsenal je poražen od CSKA – a i Spartaka. Domaći imaju dve pobede nad Tulom u poslednja dva okršaja.

Izabrane vesti

“Čist kec”.

I dalje smo u Rusiji, dobar meč, ROSTOV – LOKOMOTIVA MOSKVA. Domaći imaju dve pobede pa remi. Lokomotiva je odigrala bez golova protiv Zenita. Četa Marka Nikolića ima bolji međusobni skor, 6:9:21, i dva poslednja trijumfa nad rivalom. Trenutno Lokomotiva ima deficit od dva boda u odnosu na Rostov.

“Verujem u pobedu Lokomotive, dvojka”.

Iz Rusije Ivković prelazi u Francusku, TULUZ – SOŠO. Oba kluba imaju po 11 trijumfa uz četiri remija u međusobnim okršajima. Nakon četiri pobede Tuluza Sošo je uspeo da pobedi u poslednjem duelu. Tuluz je očajno startovao da dva poraza dok Sošo ima maksimalan učinak.

“Jedinica”. 

I konačno Premijer liga, BRAJTON – ČELSI. Domaći ne znaju za poraz na pet poslednjih mečeva. Plavce bole porazi od Bajerna, Arsenala i Liverpula. Istorija međusobnih okršaja na strani je Plavaca, 1:2:5. Poslednje dve međusobne utakmice završene su rezultatom 1:1.

“Dvojka za kraj”, konstatuje PR menadžer KK Partizan i apeluje na ljude dobre volje da upute pomoć Minji Matić.

Minja je umiljata i nežna devojčica, došla je na svet 06. oktobra 2019. godine.

Tokom prva tri meseca lepo je napredovala. Niko nije mogao da nasluti da će nešto krenuti po zlu. Roditelji su primetili da Minja postepeno prestaje da pomera noge i ruke, otežano diše i slabije jede. Ispostavilo se, na žalost, da se radi o retkoj i izuzetno teškoj neuromišićnoj bolesti – Spinalna mišićna atrofija, tip 1. Jedini način lečenja je lečenje u inostranstvu. Pored leka koji je veoma skup, toliko skup da roditelji mogu samo da sanjaju da sami prikupe toliki novac. Verujemo da će ljudi dobre volje i velikog srca pomoći u prikupljanju sredstava za lek i lečenje.

Pomozimo Minji, poručuje Ivan Ivković, slanjem SMS poruke: Upišimo 845 i pošaljimo SMS na 3030. Uplatom na dinarski račun: 160 – 6000000732401 – 90 ili uplatom na devizni račun: 160600000073283743.

U sledećim redovima MOZZARTOVOG gosta upoznajemo sa  našim društveno odgovornim poslovanjem i “Humanitarnim tiketom u podne”.

Kompanija je kroz dobrotvorni listić donirala 16.136.789 dinara. Fudbaler Mirko Milikić postao je 55. plemeniti kladilac sa dobitkom od preko 100.000 dinara. Komentator i voditelj Smiljan Banjac je 211. plemeniti dobitnik, a poslednji, 212. uspešni kladilac je bivši selektor Mladen Krstajić sa sjajnim dobitkom od 247.100 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 84. košarkaška terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. U naselju Stepa Stepanović otvaren je renovirani teren “Željko Rebrača”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja mališana obolelih od malignih bolesti ZVONČICA.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. Među 56 dobitnika su Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić i Mladen Krstajić.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Dom za lica sa invaliditetom, Višegrad. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Ivan IvkovićKK PartizanKSShumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara