Jović u Partizanu još četiri godine

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.09.20. | 13:00

Crno-beli ulažu u mlade snage

Mladi igrač Partizana Nemanja Jović produžio je ugovor sa Partizanom na još četiri godine. Jović se inače nalazi u prvom timu Partizana, a prošle nedelje je bio strelac i u večitom derbiju omladinaca.

Radi se fudbaleru iz "klase 2002" koji igra najviše na poziciji levog krila. On je bio na pripremama Partizana zimus kod Sava Miloševića i čak je dao gol za pobedu protiv Vitorula na pripremnoj utakmici gde je prvi put skrenuo veću pažnju na sebe.

Izabrane vesti

Jović je izdanak Partizanove škole fudbala, a prošlog leta je potpisao prvi profesionalni ugovor sa Partizanom na tri godine. U redove crno-belih stigao je pre tri i po godine, a poverenje je u tom periodu opravdao i sada je zasluženo dobio novi ugovor.

"Puno mi znači to što sam prošao pripreme sa prvim timom i to je stvarno jedno veliko iskustvo za mene koje mi daje dodatni motiv da u budućnosti radim još bolje kako bi dobio poziv za prvi tim", rekao je Jović posle odrađenih priprema sa prvim timom.

Fudbalsku karijeru Nemanja Jović počeo je u Zvorniku kod trenera Branislava Radića odakle je kao pionir otišao u Partizan.

Očigledno je Jović pokazao mnogo pa je Partizan u današnje vreme kada ima mnogo skauta sa svih strana želeo da se ogradi i obezbedi, te je mladom Joviću dao novi ugovor.



tagovi

Nemanja Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara