POKAZALI KAKO SE BRINE O GRAĐANIMA: Stefanović uručio rešenje o unapređenju ovim pripadnicima MUP (FOTO)
Foto: MUP Srbije

POKAZALI KAKO SE BRINE O GRAĐANIMA: Stefanović uručio rešenje o unapređenju ovim pripadnicima MUP (FOTO)

Politika -

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović uručio je danas rešenja o unapređenju u čin generala policije pomoćniku direktora Bogoljubu Živkoviću i Valentini Vulić, načelnici Uprave za upravne poslove.

foto: MUP Srbije

Ministar Stefanović istakao je da su oni svojim dugogodišnjim zalaganjem i profesionalnošću pokazali kako se brine o građanima, o njihovoj bezbednosti, ali i o bržem i efikasnijem pružanju svih usluga koje građani dobijaju od Ministarstva unutrašnjih poslova.

Pomoćnik direktora policije Bogoljub Živković u Ministarstvu unutrašnjih poslova radi od 1993. godine, a karijeru je počeo u Odeljenju uprave policije u Ivanjici.

foto: MUP Srbije

Potom je radio u Upravi za borbu protiv organizovanog kriminala, a 2004. godine imenovan je za načelnika Policijske uprave Кraljevo. Već šest godina je pomoćnik direktora policije.

I načelnica Uprave za upravne poslove Valentina Vulić već 27 godina radi u Ministarstvu unutrašnjih poslova, sve vreme na upravnim poslovima. Svoju karijeru počela je u Policijskoj stanici Voždovac, a 2007. godine prelazi u Upravu za upravne poslove Policijske uprave za grad Beograd, gde je od 2015. do 2019.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track