Foto: Ivan Dinić/NOVA S

Ivan Ivanović se nakon letnje pauze, vratio na male ekrane sa svojim late night show programom u petak 18. septembra a prva emisija u kojoj je gostovao dramaturg i pisac Siniša Kovačević bila je ubedljivo najgledaniji program u svom terminu emitovanja među korisnicima SBB mreže, pokazuju merenja TV Beata.

Čuveni reditelj i dramski pisac predstavio je kod Ivana svoju novu knjigu, a razgovarali su i o slobodi – slobodi pojedinaca, slobodi govora ali i slobodi medija. Nakon intervjua i u novoj, 12. sezoni usledilo je i gostovanje komičara a Nova je u terminu emitovanja emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem” bila prva po gledanosti sa share-om od skoro 17% dok su sve televizije sa nacionalnom frekvencijom i RTS imale share ispod 13%.

Foto: Ivan Dinić/NOVA S

Kao i prethodnog vikenda, kada su počeli novu sezonu, i emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” i “Utisak nedelje” bile su najgledanije u svom slotu emitovanja. Gledaoci su već navikli da je termin subotom u 21h rezervisan za Kesića i ekipu Njuz.net-a pa je share Nove tada bio skoro 19%.

Foto: Ivan Dinić/NOVA S

Merenja pokazuju i da je, drugo po redu izdanje emisije Olje Bećković u novoj sezoni, bilo gledanije od emisija na svim ostalim televizijama sa share-om od 18,2%. Gosti emisije bili su Marinika Tepić, Pavle Grbović i Mladen Mrdalj. Na drugom mestu, po gledanosti, u terminu emitovanja “Utiska nedelje” bio je RTS sa share-om 11,6%.

Foto: Ivan Dinić/NOVA S

PROČITAJTE JOŠ

Večeras u 22h očekuje nas početak nove sezone emisije “4 i po muškarca sa Ivanom Ivanovićem”, doktorka Katarina Bajec priprema novu emisiju “Zdravo misli” koja počinje da se emituje 27. septembra a povratak PLJIŽ-a zakazan je za 1. oktobar.

Televizija NOVA S može se pratiti u Srbiji preko SBB-a, D3 i Total TV-a kao i putem EON platforme koja je dostupna svima, bez obzira na internet provajdera.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare