Milojeviću stiže reprezentativac Srbije, problem pravi Zvezda?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 22.09.2020.
10:43
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Dani raspleta su pred nama, o čemu se radi?

EPA-EFE/SAVVIDES PRESS
EPA-EFE/SAVVIDES PRESS

Povezane vesti

Preneli smo informaciju da je El Fardu Ben blizu odlaska iz Crvene zvezde, reprezentativac Komora je velika želja bivšeg trenera "crveno-belih" Vladana Milojevića koji vodi Al Ahli.

Navodno, čitav posao bi trebalo da bude završen po završetku kvalifikacija za Ligu Evrope, ali postoje još neki problemi koji koče čitavu stvar.

Sportski žurnal piše da je Ben zadovoljan ličnim uslovima i voljan je da se preseli u Saudijsku Arabiju, međutim na Marakani nisu rešili da li žele da se odreknu jednog od najboljih igrača iz dva razloga. Prvi je značaj za tim, drugi što Saudijci ne žele da isplate obeštećenje odmah.

Isti izvor prenosi da postoje neraščišćeni računi oko transfera Marka Marina, a za Bena bi se novac tek sačekao.

Zvezda bi pristala na obeštećenje od dva miliona evra, pod uslovom da novac bude isplaćen odmah prilikom transfera.

baner

Sasvim je sigurno da su prodaje neminovne nakon neuspelog pohoda na Ligu šampiona, plasman u Ligu Evrope takođe donosi ozbiljan novac, ali Crvena zvezda mora da se izbori ne samo sa tekućim troškovima, već i sa zaostalim dugovanjima.

Vladan Milojević je poželeo i Ljubomira Fejsu koji je, prenosi Žurnal, pristao na dvogodišnji ugovor koji mu je ponudio Al Ahli gde će reprezentativac Srbije stići kao slobodan igrač nakon raskida ugovora sa Benfikom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gorango
Tuesday, 22.09.2020
22:45

Uprava napolje!

avatar
Emil Lackovic
Tuesday, 22.09.2020
18:36

Bravo piksi ja nekontam to da je on najbolje.Pobjedismo juce 6:0 bez njega dante ga ljudi vise.A gospodine Milojevicu odvedite i Terzica i Mrkelu

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 22.09.2020
12:04

Ako za njega nude dva miliona odmah ga prodajte jer ne vredi ni 500 hiljada. Mnogo spor igrac od koga se lopte odbijaju kao od bandere. Ja ne mogu da verujem da covek, profesionalni igrac, nije u stanju da ustopa loptu, a da se od njega ne odbije dva metra.

avatar
Dorotej
Tuesday, 22.09.2020
11:59

Sada bi svi Zvezdine igrače besplatno ili sa odloženim plaćanjem, a neke igrače ni tako zbog visokih plata. Uprava sa Terzićem i Mrkelom su srozali Zvezdin ugled.