Budi u toku sa najnovijim obaveštenjima na sajtu

Poštovani,
Odvojite par minuta i pomozite nam da unapredimo sadržaj na našem sajtu.
Želite li da učestvujete u anketi i pomognete u unapređenju?

Sajamska ponuda poljoprivrednih mašina na našem sajtu

Sajamska ponuda poljoprivrednih mašina na našem sajtu
Postavljeno 22.09.2020. u 09:01
Autor: Polovni automobili

Među brojnim manifestacijama koje ove godine zbog epidemije koronavirusa ipak neće biti održane je i Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu.

Prvobitno planiran za svoj redovni termin u maju, odložen je za septembar, ali je na kraju zbog celokupne situacije sa kovidom-19 jedna od najznačajnijih sajamskih manifestacija otkazana.

Važan segment Međunarodnog poljoprivrednog sajma, kako za posetioce i kupce, tako i za izlagače, su poljoprivredne mašine. Može se reći da je ova manifestacija za one koji se bave poljoprivredom, ono što je beogradski sajam automobila za ljubitelje četvorotočkaša.

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu nije samo mesto gde se mogu videti brojni noviteti, već je i za mnoge prilika da do novih poljoprivrednih mašina dođu jeftinije i uz brojne pogodnosti.

Imajući u vidu trenutnu situaciju i želju da koliko je u našoj moći podržimo uvoznike i distributere poljoprivrednih mašina, na našem sajtu objedinili smo Sajamsku ponudu traktora, kombajna, priključinih mašina i drugih poljoprivrednih mašina.

Svi zainteresovani za kupovinu poljoprivrednih mašina mogu da na jednom mestu, stranici Sajamska ponuda poljoprivrednih mašina na našem sajtu,  pogledaju sve ono što su uvoznici i distributeri koji se oglašavaju na našem sajtu planirali da kupcima predstave na otkazanom Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Pored posebne stranice, svi oglasi iz ove ponude su u rezultatima pretrage označeni plavom trakom koja se nalazi ispod cene oglašenog vozila, a detalji i opis svih pogodnosti za kupce nalaze se među detaljima oglasa.

Saveti na e-mail

Prijavi se na našu mejling listu. Prati preko mejla najnovije savete sa našeg sajta.

Komentara: 1
Pregleda: 7197
Ocena: 4.3
 

Dopadaju ti se saveti?
Prijavi se da ih dobijaš na e-mail.

xxx

Dajte sledeci clanak, po broju ostavljenih komentara se vidi da poljoprivreda slabo koga zanima. Pozdrav redakciji.

Odgovori