Skarlet Johanson
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 25. septembar 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Polje partnerstva je pod pritiskom, pa se tako i osećate. Nervozni ste i spremni na okršaj.

Bik

Neizvesnost povodom posla ili nekog bitnog projekta vas uznemirava i remeti san i svakodnevicu. Iscrpljeni ste i pokušavate da nađete izlaz, dok balansirate između kuće i posla.

Blizanci

Nemate dovoljno vremena za sve u životu, pa se nervirate. Posao vam je trenutno bitniji, pa zbog toga imate problema u ljubavi.

Rak

Potrebno je da se iskontrolišete ma šta god da je u pitanju. Dopada vam se neko ko je mnogo ozbiljan, šta je vama i potrebno.

Pročitajte još:

Lav

Posao i stanje na radnom mestu vas izbacuje iz ravnoteže. Sve vam je teže da trpite tuđe karaktere i neznanje, pa razmislite o odmoru.

Devica

Samo se oslonite na sebe, ne čekajte nikoga jer tuđe odluke mogu biti pogrešne. Ne govorite prijateljima šta zaista mislite, što samo izaziva nesporazume.

Vaga

Namećete se na poslu i želite da budete u prvim redovima. Nemate snage da se natežete u odnosima, pa izbegavate sve potencijalne problematične teme.

Škorpija

Skupljate neophodne informacije i pravite planove na poslu, međutim neko ima drugačije ideje. Potegli ste neka bitna pitanja u partnerskom odnosu koja baš i nisu najprijatnija, pa je atmosfera prilično napeta.

Strelac

Pokušavate sami da rešite probleme, ali vam ne ide najbolje. Osećate kako vas pratner kontroliše i pritiska, pa polako pucate.

Jarac

Malo ste rasterećeniji, pa možete da date sve od sebe, bilo da je partner ili posao u pitanju. Drži vas zanos, pa vam je sve prijatno i lepo. Iskoristite to da se posvetite malo sebi.

Vodolija

Današnje promenljivo raspoloženje neće trajati dugo, ali vas upravo to sve upozorava da ne silite sve po svaku cenu. Malo vam je lošiji dan koji bi trebalo da provedete na nekom mirnom mestu.

Ribe

Vraćate se na neke priče iz prošlosti koji se tiču vaših planova. Zamara vas priča o novcu i nekim planovima, tako da se isključujute iz svih konverzacija.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar