PUČE BRUKA U PRIJEPOLJU, SVI MISLILI LJUBAVNI TROUGAO ALI NIJE Poslanik potegao dva tučka za meso na muža svoje rođake?!
Foto: Youtube Printscreen

Krivična prijava za nanošenje telesnih povreda

PUČE BRUKA U PRIJEPOLJU, SVI MISLILI LJUBAVNI TROUGAO ALI NIJE Poslanik potegao dva tučka za meso na muža svoje rođake?!

Srbija -

Sukobu je prethodila prepirka u bloku zgrada zvanom Centrala

PRIJEPOLJE – Prijepoljska policija podnela je Osnovnom javnom tužilaštvu u tom gradu krivičnu prijavu protiv narodnog poslanika S. T. zbog osnovane sumnje da je naneo lake telesne povrede sugrađaninu S. V.

Ovu informaciju potvrdila je i Jasminka Bošković portparol OJT u Prijepolju.

Poslaniku se na teret stavlja da je u noći između utorka i srede nakon kraće prepirke pretukao čekićima za meso S. V.

Ovako se sve izdešavalo

Nemile scene navodno su se odigrale oko jedan sat po ponoći u Ulici Izeta Čavića u Prijepolju, u bloku zgrada zvanom Centrala. Tučeni čovek tvrdi da ga je poslanik tukao čekićem za meso, a da je tome prisustvovala njegova supruga, inače poslanikova rođaka, piše Blic. Uz objašnjenje da mu je poslanik naneo povrede glave zbog kojih ne može da govori, ništa drugo nije želeo da kaže osim da demantuje priče koje su počele da kolaju Prijepoljem o navodnoj preljubi. - Kako je žena mogla da me vara sa svojim bliskim rođakom - kazao je kratko. Navodno poslanik je potegao dva tučka za meso.

U rasvetljavanju ovog krivičnog dela, policijskim službenicima posao će olakšati snimci sa sigurnosnih kamera koje su zabeležile ceo događaj. Inače, S. T. navodno nije dostupan organima gonjenja u Prijepolju, jer se sumnja da je posle incidenta napustio grad.

(Kurir.rs/RINA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track