JUTROS ZASEDA KRIZNI ŠTAB Postoji mogućnost da se neke mere popuste

Novosti online

28. 09. 2020. u 08:30

ČLANOVI Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa sastaće se u u 8.30 sati u Palati Srbija i sagledati trenutnu epidemiološku situaciju.

ЈУТРОС ЗАСЕДА КРИЗНИ ШТАБ Постоји могућност да се неке мере попусте

Foto: Tanjug

Kako se saznaje, oni će danas razmotriti mogućnost da li Beogradski sajam može da počne sa radom, ali i o priduženju rada nekih ugostiteljskih objekata, a moguće je i da će se povećati broj ljudi u zatvorenom prostoru.

Štab i dalje ima dosta uputa od vlasnika ugostiteljskih objekata da se njima dozvoli da organizuju takozvane muzičke večeri, to jest muzičke manifestacije.

Izvor iz Štaba kaže da su male šanse da se njima to omogući, ali postoji mogućnost da se Sajmu dozvoli da radi.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZABRANA BRAKA PRE PUNOLETSTVA: Menja se Porodični zakon, sud više ne može da odobri venčanje maloletnicima