ZIDAN ŽESTOKO ISPROZIVAN ZBOG SRBINA: Ako to uradi Joviću, mora da podnese OSTAVKU!
Foto: Profimedia

napad na francuza

ZIDAN ŽESTOKO ISPROZIVAN ZBOG SRBINA: Ako to uradi Joviću, mora da podnese OSTAVKU!

Fudbal -

Trener Real Madrida Zinedin Zidan našao se na udaru kritika zbog srpskog fudbalera Luke Jovića.

Jović je u Real stigao prošlog leta na izričit zahtev francuskog stručnjaka. Međutim, iako je insistirao da se Srbin dovede po svaku cenu, Zidan mu nikada nije dao pravu priliku da se dokaže. Šansu je dobijao na kašičicu i sada je pred odlaskom iz kraljevskog kluba.

Španski novinar i voditelj popularnog "El Chiringuitu-a", Hosep Pederol smatra da je Zidan glavni krivac za "slučaj Jović" i da mora da snosi odgovornost zbog toga.

"Ako se Zidan reši Jovića, onda mora da podnese ostavku. Jović je jedini igrač kog je on izabrao i za njega je Real izdvojio 60 miliona evra, a sada ispada da nije vredan tih para. Postoje treneri koji slažu delove slagalice i jednostavno nisu za dovođenje igrača, za to morate konstantno da gledate fudbal", kaže Pederol i dodaje:

"Zidan slaže mozaik, zna šta želi i donosi pobede i trofeje. Ipak, on je takođe tražio Jovića za 60 miliona evra, a sad mu govori da ide?!"

Još uvek nije poznato da li će Jović napustiti kraljevski klub u ovom prelaznom roku. Ukoliko se to dogodi karijeru bi mogao da nastavi u Italiji. Navodno, za njegove usluge ozbiljno je zainteresovan Milan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track