• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZA ŠTO VIŠE KLINACA U SPORTU: Potpisan sporazum o unapređenju sporta kod dece na Starom gradu

Potpisani sporazumi o saradnji sa Beogradskom asocijacijom za školski sport, Fakultetom za sport, Savezom za predškolski sport i fizičko vaspitanje i Sportskim savezom Beograda.

 Opština Stari grad sport za decu školskog i predškolskog uzrasta Izvor: LiveProduction

U cilju unapređenja sporta kod dece predškolskog i školskog uzrasta, danas su u opštini Stari grad potpisani sporazumi o saradnji sa Beogradskom asocijacijom za školski sport, Fakultetom za sport, Savezom za predškolski sport i fizičko vaspitanje Srbije (SARS) i Sportskim savezom Beograda. 

U ime Gradske opštine Stari grad sporazume o poslovno-tehničkoj saradnji potpisao je predsednik opštine Radoslav Marjanović, koji je rekao da je cilj sporazuma što veći broj dece u sistemu predškolskog i školskog sporta.

"Potpisivanjem sporazuma o saradnji želimo da se sistemski bavimo razvojem sporta na teritoriji naše opštine i da sačinimo jedan ozbiljan program namenjen najmlađim generacijama, od predškolskog uzrasta, preko školskog sporta do srednjoškolaca i sportskih klubova. Opština će od sledeće godine finansirati sportske aktivnosti što za cilj ima što veći broj dece u školskom sportu. Sportski centar 'Milan Gale Muškatirović – 25.maj' biće aktivno uključen u realizaciju ovog programa, a imaćemo i podršku gradskog Sekretarijata za sport i omladinu", rekao je prilikom potpisivanja sporazuma predsednik opštine Radoslav Marjanović.

Član Veća opštine Stari grad Nedeljko Jovanović, nekadašnji rukometni reprezentativac i trener državne reprezentacije, zahvalio se svim potpisnicima Sporazuma o poslovno tehničkoj saradnji i rekao da će opština na kvalitetan način stvoriti sve neophodne uslove za razvoj dece i školskog sporta.

"Kao bivši sportista koji je proveo najveći deo svog života u sportu, trudiću se da napravim ozbiljan pomak u realizaciji sportskih programa za decu i školarce za dug period koji je pred nama. Sporazumi koji su danas potpisani su priprema za jedan ozbiljan i kvalitetan rad i nadam se na ćemo na najbolji mogući način odgovoriti svim obevezama koje su pred nama", kazao je Nedeljko Jovanović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image