Nekakav baksuzluk prati Jovića u Realu: Promašio tri šanse, ušao Vinisijus i posle sedam minuta odlučio pobednika (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.09.20. | 23:29

Mladi golgeter će mnogo žaliti zbog ove večeri...

Protiv Betisa je možda i zaslužio kritike zahtevne Realove publike, ali protiv Valjadolida sreća nije bila saveznik Luke Jovića. Mladi srpski napadač je imao tri velike šanse u večerašnjoj utakmici, svaki put je prilično dobro reagovao, ali lopta jednostavno nije htela u gol. Da nesreća bude veća, njega je u 58. minutu zamenio Vinisijus Žunior i samo sedam minuta kasnije postigao odlučujući pogodak na utakmici - 1:0 (0:0).

Zinedin Zidan je iznenadio javnost tako što je Jovića ponovo upario sa Karimom Benzemom. Francuz je bio potpuno van ritma, što je možda bio i veći razlog zbog kojeg dugo nije bilo realizacije. Jović je bio izuzetno motivisan, mnogo se bolje kretao nego protiv Betisa, intenzivno učestvovao u igri, ali je još jedan meč okončao bez postignuto gola. Prvu priliku je propustio u 17. minutu, kada je odlično ispratio napad svog tima, ali je povratnu loptu sa visine penala poslao tik pored leve stative. Potom je ozbiljno zapretio i u 35. minutu kada je na dodavanje Marsela opalio iz prve, ali je lopta završila u spoljnom delu mreže. Konačno, mladi golgeter će najviše žaliti za situacijom iz 49. minuta, kada je sjajno skočio posle kornera, dobro gađao donji desni ugao, ali je fantastičnu paradu napravio Roberto Himenez. Zidan nažalost nije mogao da čeka Jovića na ovom meču, ubacio je Vinisijusa i ovaj je bio na pravom mestu da pokupi "otpadak" posle loše reakcije gostujućih defanzivaca.

Izabrane vesti

Strateg Reala će se potruditi da zapamti samo pobedu, pošto je njegov tim odigrao još jednu slabu utakmicu. Valjadolid će žaliti za nekoliko dobrih prilika koje je uspeo da zaustavi jedan od najboljih aktera ove utakmice Tibo Kurtona, a najviše onih Šona Vajsmana iz 55. i Raula Garsije iz 69. minuta utakmice.

Madriđani imaju razloga da budu zadovoljni što nakon tri odigrane utakmice imaju sedam osvojenih bodova, jer se tek očekuje da počnu da podižu formu i igraju onako kako se od njih očekuje. Valjadolid je osvojio dva boda iz dosadašnja četiri meča, ali će narednog vikenda protiv Eibara na svom terenu pokušati konačno da upiše premijerno slavlje u ovoj sezoni.

PRIMERA - 4. KOLO

Utorak

Sosijedad - Valensija 0:1 (0:0)

/Maksi Gomez 75/


Hetafe - Betis 3:0 (3:0)

/Anhel 13, 42, Kukurelja 39/


Sreda

Ueska – Atletiko Madrid 0:0

Viljareal – Alaves 3:1 (2:1)

/Alkaser 13, 67, Moreno 45pen – Mendez 37/

Eibar - Elče 0:1 (0:1)

/Boje 37/

Real Madrid - Valjadolid 1:0 (0:0)

/Vinisijus Žunior 65/


Četvrtak

19.00: (1,60) Bilbao (3,50) Kadiz (7,00)

19.00: (1,45) Sevilja (4,40) Levante (7,50)

21.30: (6,00) Selta (4,10) Barselona (1,55)


Granada - Osasuna *odloženo

*** kvote su podložne promenama



tagovi

Luka JovićZinedin ZidanVinisijus Žunior

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara