≫ 

Ena Popov odgovorila na priče da je operisala lice: "Sad je stvarno dosta!"

Oglasila se na Instagramu uz snimak i podužu poruku

  • 7
Ena Popov Ena Popov/Foto: Instagram/enapopov

Nakon što su pojedini mediji preneli vest da se Ena Popov podvrgla estetskim zahvatima i potpuno promenila izgled lica, oglasila se i ona tvrdeći kako je to neistina.

Ena se javno oglasila, na Instagramu, gde je napisala podužu poruku poručujući kako je ona prva koja takve stvari ne podržava.

- Nikada nisam krila nikakve tretmane koje sam koristila i koristim i za lice i za telo. Uvek sam tu da uputim sve žene i devojke u nešto što je delotvorno, i što može biti dobro za njihovu negu i lep izgled. Ali ovo što je napisano, ne da je preterano nego potpuno neistinito! Svako ima pravo da mu se neko ne dopada ili dopada, i to mi je potpuno jasno - napisala je i nastavila.

- Mogu biti nekome najlepša na svetu, a neko se uopšte neće složiti sa tim i to je u redu, jer moja životna radost ne zavisi ni od komplimenata ni od kritika, niti smatram da je povezana sa fizičkim izgledom. Ali da neko od mene pravi model nečega što se meni prvoj ne dopada, da se lepi etiketa potpuno suprotna od onoga za šta se ja uvek zalažem, a to je prirodnost i u ponašanju i u izgledu, e, to ne može više stvarno, dosta!

- Već godinama ćutim na razne tekstove, ne oglašavam se, puštam da prođe, i eto do čega dođe. Ako vam se već pisalo o intervencijama takve vrste imate toooliko javnih licnosti koje su promoteri tog izgleda i stvarno ne vidim razlog ni povod otkud ja tačno u ovoj priči - poručila je Ena na Instagramu.

Kako je Ena izgledala nekada, a kako sada:

A evo i snimka uz koji je objavila poruku:

 
 
 
View this post on Instagram
Nikada nisam krila nikakve tretmane koje sam koristila i koristim i za lice i za telo.Uvek sam tu da uputim sve zene i devojke u nesto sto je delotvorno, i sto moze biti dobro za njihovu negu i lep izgled.Ali ovo sto je napisano, ne da je preterano nego potpuno neistinito!Svako ima pravo da mu se neko ne dopada ili dopada, i to mi je potpuno jasno.Mogu biti nekome najlepsa na svetu, a neko se uopste nece sloziti sa tim i to je u redu, jer moja zivotna radost ne zavisi ni od komplimenata ni od kritika, niti smatram da je povezana sa fizickim izgledom.Ali da neko od mene pravi model necega sto se meni prvoj ne dopada, da se lepi etiketa potpuno suprotna od onoga za sta se ja uvek zalazem a to je prirodnost i u ponasanju i u izgledu, e to ne moze vise stvarno, dosta!Vec godinama cutim na razne tekstove, ne oglasavam se pustam da prodje, i eto do cega dodje.Ako vam se vec pisalo o intervencijama takve vrste imate toooliko javnih licnosti koje su promoteri tog izgleda i stvarno ne vidim razlog ni povod otkud ja tacno u ovoj prici🤷🏼‍♀️A post shared by Ena Popov (@enapopov) on

Video: Žena od Sultana o komentarima o estetskim zahvatima: Nisam preterala, svesna sam svog izgleda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don’t lie

    1. oktobar 2020 | 18:20

    A usta su joj punija od margarina sigurno 😆

  • JS

    1. oktobar 2020 | 18:39

    Godine teku, a ona izgleda, mora se oriznati, sve bolje i bolje. Oduvek je bila lepa devojka. Otišla sa javne scene, a vi je stalno prozivate.

  • ZVEZDA

    1. oktobar 2020 | 20:50

    Ona verovatno nije videla ove sopstvene slike pre i posle...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA