Sve jasno, Jović ima samo jednu opciju i iskoristiće je!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 02.10.2020.
08:42
Izvor: Sportske.net

Svim silama želi rasplet u ovom prelaznom roku, izgleda da dogovor nije daleko!

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Danas će Borha Majoral stići u Rim, potpisati ugovor sa Romom, Reala je popustio, ali to nema uticaja na situaciju Luke Jovića.

Zidan je izbegao odgovor uz reči da se sve može dogoditi do kraja prelaznog roka, ali da je Srbin igrač Real Madrida. Ipak, kako pišu španski mediji odluka da ga pošalju na pozajmicu je i dalje na snazi, bez obzira na odlazak Majorala.

Prema tim tvrđenjima, sam igrač je obavestio klub da pristaje na pozajmicu, a jedina opcija koja je realna je Mančester Junajted.

Oni nemaju problema da plate Joviću oko pet miliona po sezoni koliko ima u Junajtedu, Igalo je praktično otpisan, na zimu se vraća u Kinu, a Jović bi mogao da dobije minutažu, pored Marsijala i Rašforda, obojica mogu da igraju po bokovima, tu je i talentovani Grinvud.

Jović je počeo poslednja dva meča, javnosti nije jasno zbog čega mu Zidan pruža šansu ako će ga pustiti da ode. Jović nije loše igrao protiv Valjadolida, imao je nekoliko prilika, ali nije dao gol. Umesto njega je ušao Vinisijus koji je rešio utakmicu i verovatno će početi protiv Levantea za vikend.

Baner 13

Jović, kako rekosmo, želi da ode, Zidan ima još jednog klasičnog špica, Marijana Lopeza koji nije hteo u Benfiku, insistirao je da ostane, pa sa te strane Real ne brine da će Benzema imati alternativu.

Mančester Junajted bi imao mogućnost da otkupi Jovića, ali pitanje je da li će prihvatiti klauzulu o tome da Real može da plati otkup, zbog toga nisu uzeli Reguljona, iako im je potreban levi bek

Baner 8

Ne žele da razigravaju igrače za "Los Blankose", to može da bude potencijalna prepreka, ali imajući u vidu želju igrača, čini se da bi Luka Jović lako posle vikenda mogao da obuče dres "Crvenih Đavola".
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Saturday, 03.10.2020
08:15

Korpa za restlove i otpatke.Naročito kad je odnos sa Realom.Šta je sa Dembeleom iz Liona,Kavanijem pa i Ikardom?

avatar
RMDmadritista
Friday, 02.10.2020
23:22

Nadam se da Real ovu dvojicu salje na pozajmice da bi oslobodili mesto za Kavanija, bio bi idealna zamena za Benzemu.

avatar
Offside
Friday, 02.10.2020
16:01

Sta mi radimo ovo leto...Prodaju se igraci kao na traci a novi se ne dovode,u svakom momentu moze da se povredi neko od startera a nama klupa jako mrsava...Razumem da se krece po Mbapea sledece leto ali to nije trebalo da znaci da se rasproda sve i klub ostavi na jakoj startnoj postavi i klupi koja u najmanju ruku skripi...Nece ovo biti ni malo prijatna sezona za nas.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 02.10.2020
13:51

Jedini napadac koji NE bi bio zakana za Marsijala

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 02.10.2020
13:01

Ma ne vjerujem, nama do zime nije potreban spic dok je Ighalo tu

avatar
soru
Friday, 02.10.2020
10:13

I ja bih da predjem u Junajted al moje zelje niko ne uzima u obzir :(

avatar
kzs.mufc
Friday, 02.10.2020
09:52

Kakav crni Jovic. nadam se da je ovo laz.

avatar
soru
Friday, 02.10.2020
10:14

Opusteno..laz je