Foto:printscreen/facebook.com/natasa.ivanov.7

Na stranici Fejsbuk grupe "Budite humani-humanitarne licitacije" osvanula je neobična ponuda. Najime, onaj ko bude poslao SMS sa brojem 812 na 3030, ima šansu da u nagradnoj igri osvoji zalihe toalet papira za narednih godinu dana.

„Ljudi, da li ste se spremili za prvi pik trećeg talasa korone? Niste???️ Pa Šta čekate ️??  Nudimo nešto što svakom treba“, u šaljivom tonu počinje svoju objavu korinsica Nataša Ivanov.

U maniru pravog marketing  stučnjaka ona se obraća korisnicima Fejsbuka: „Koliko ste puta sedeli na wc šolji i videli da nema toalet papira??? Zvuči vam poznato??? Niste jedini. Ovo je nagradna igra za vas. Evo ovako stoje stvari, vi pošaljete poruku sa brojem 812 na 3030 a Boomago Beograd dobitniku pokloni TOALET PAPIR ZA GODINU DANA a najverovatnije će vam trajati i duže!!! Znači, vaše je samo da posaljete poruku i nasumicnim izvlačenjem dobijete 300 rolnica sa besplatnom isporukom na adresu“, navodi se u ovoj objavi.

Izvlačenje ove nagrade je sutra u 12.10. u 18 časova. Sve detaljnije informacije dostupne su vam Fejsbuk stranici „Budite humani-humanitarne licitacije“.

Pomoć je namenjena Svetlani Lešnjaković (59) koja je 2017. godine operisala paratiroidnu žlezdu kao posledicu dijalize, koja ujedno stvara kalsifikate na krvnim sudovima i kostima. Zato joj je potrebna što hitnija transplantacija bubrega, što zbog godina života, ali i zbog godina provedenih na dijalizi.

Obzirom da nema srodnog živog davaoca, transplantaciju bubrega mora uraditi u inostranstvu.

Foto: Budi human

Pored transplantacije bubrega potrebna je pomoć i za putne troškove za odlazak na lečenje, troškove dijagnostike i pregleda, kao i za lekove.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare