Foto: Twitter/Ivan Ivanović

Kako je izgledao septembar Ivana Ivanovića, autora popularne TV emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem", najbolje pokazuje video emitovan u emisiji prošle nedelje.

Desetine naslovnih strana tabloida bile su ove nedelje posvećene „liku i delu“ TV autora.

„Ovako je izgledao moj septembar! Samo zato što sam postavio pitanje odakle onoliki novac državnom službeniku koji zarađuje 100.000 dinara mesečno. Iz ovog videa biće vam jasno sve o korupciji, medijima, novinarstvu i u kakvom društvu živimo. Pihtija je bio u tom hotelu i mora to da objasni“, napisao je Ivanović na Tviteru.

Među naslovnicama tabloida mogu se primetiti i oni poput „Polupismeni Ivanović zarađivao 68.000 evra mesečno“, „Ivanoviću, počeo si da pozdravljaš kao Hrvat dok se slavi Oluja“,  na jednoj se naziva propalim glumcem, uličarem i lažnim urednikom…

Podsećamo, Ivanović je ranije u medijima isticao da su napadi od strane Vesića na njega kulminirali kada je javno postavio pitanje otkud Vesiću sako koji je u visini njegove mesečne plate, ili kako može sa platom od 100.000 dinara da letuje u najluksuznijim hotelima, gde najjeftinije prenoćište u jednokrevetnoj sobi košta 500 evra.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare