13. oktobar  2020. 12.30  →  19.50 | Izvor: RTV (Vukašin Ljubojev)

Besplatna škola plivanja za žene od 3. novembra u Bečeju, prijave u toku

BEČEJ -

Treću godinu za redom Savez sportova opštine Bečej uz pomoć sportskog centra "Đorđe Predin Badža" organizuje besplatnu dvomesečnu obuku plivanja za žene i devojke neplivače starosne dobi od 18 pa do šezdeset i više godina. Ove godine, program se realizuje u saradnji sa Savezom sportova opštine Srbobran.

video icon

Treninzi počinju 3. novembra, održavaju se dva puta nedeljno u periodu od 16 do 17 časova na zatvorenim bazenima sportskog centra u Bečeju. Obuku će voditi diplomirani trener plivanja Dijana Fehirov.

plivanje, bazen, plivaliste

"Treću godinu zaredom organizujemo obuke za žene neplivače. Prethodne dve godine su bile izuzetno uspešne, a od ove godine imamo tu novinu da program realizujemo sa Savezom sportova opštine Srbobran, jer se prijavljuje veliki broj žena van naše opštine. Očekujemo veliki broj polaznica", kaže Dijana Fehirov, SSOB.

Broj učesnica biće limitiran na 30, a sve u cilju što bolje operativnosti treninga i samog posvećivanja trenera polaznicama.

Sve zainteresovane žene i devojke za učešće u besplatnoj obuci mogu se prijaviti do 25. oktobra, radnim danima lično u Društvu za telesno vaspitanje "Partizan" u Bečeju u kancelariji Saveza sportova opštine Bečej ili na broj telefona 063/83 90 491.

Tagovi