≫ 

Odloženo ponovljeno suđenje za pokušaj ubistva Milana Beka

Sledeće ročište je zakazano za 30. novembar

  • 1
Milan Beko Printskrin: Youtube/B92

Početak onovljenog suđenja za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014. odložen je zbog izostanka člana sudskog veća, te je naredni pretres zakazan za 30. novembar.

U Višem sudu u Beogradu danas je trebalo da počne ponovljeno suđenje za pokušaj ubistva Milana Beka 2014. ispred njegove kuće na Senjaku, prenose Novosti.

Suđenje se ponavlja optuženom Aleksandru Zdravkoviću koji se tereti da je pucao na Beka, dok je za svojevremeno tada optuženu Maju Adrovac ono obustavljeno s obzirom da je ona već dva puta oslobođena optužbi za pomaganje u ovom delu. Presuda protiv nje je pravosnažna i ona se više neće povodom ovog slučaja pojavljivati u sudu.

Sa druge strane Zdravković je bio osuđen na 10 godina robije ali mu je Apelacioni sud u Beogradu letos ukinuo tu presudu i naložio ponavljanje suđenja. S obzirom da je 4 godine proveo u Pritvoru u Centralnom zatvoru izdržavanje ostatka kazne omogućeno mu je u kućnom zatvoru uz nanogicu.

Video: Odloženo suđenje za ubistvo Kristine Kaplanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ziko

    13. oktobar 2020 | 12:58

    Aman šta radi ovo nase sudstvo za neverovat , pa posle zastareo slucaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA