Iz medija je saznala da je muž vara, a sad se pojavila sa njim u javnosti i svi su šokirani izjavom

Glumac Dominik Vest i njegova supruga Ketrin su se pojavili pred novinarima, nakon što ju je prevario, a to je isplivalo u javnost

  • 5
Lily James, Dominic West Dominik Vest i Ketrin Ficgerald; Foto: Profimedia

Engleski glumac Dominik Vest (50) i njegova supruga Ketrin Ficgerald (49) su se zajedno pojavili pred novinarima, nakon što ju je javno prevario s koleginicom Lili Džejms (31), a ona je za to saznala iz medija.

Naime, fotografije na kojima Dominik ljubi Lili u Rimu obišle su svet, a sada su on i supruga potvrdili da su još uvek u braku i da je sa njihovom ljubavi sve u redu.

Ono što je svima čudno jeste da 50-godišnji glumac nije nosio venčani prsten na ruci prilikom putovanja u Rim i nije se obazirao da li će ga neko videti sa mladom glumicom, s kojom se ceo dan vozikao na električnom trotinetu, grlio ju je i ljubio.

Ketrin je za neveru saznala iz medija kada je videla fotografije iz Rima i odmah se poverila prijateljima da joj je srce slomljeno, ali je sada promenila priču.

Izašli su pred novinare u dvorištu svoje kuće u Viltširu, gde su se pred svima strastveno poljubili i zagrlili, sve vreme su bili nasmejani, a on opet nije noiso venčani prsten.

- Naš brak je jak i još uvek smo zajedno - pisalo je na papiru s kojim su zajedno pozirali pred novinarima i na kom su bili njihovi svojeručni potpisi.

Nakon povratka iz Rima, Dominik je objasnio supruzi celu situaciju, a zatim je ona zaključila da je s njihovim brakom sve u redu i rešila je da ostavi to iza sebe, iako su je u prvom trenutku fotografije šokirale i zaslepele.

Dominik je odbio da odgovori šta se tačno dešavalo u Italiji, a nakon razgovora sa novinarima uslikan je dok je odlazio sa imanja sa njihovo četvoro dece i u tom trenutku je imao tužan izraz lica.

Glumac i dizajnerka su u braku od 2010. godine i zajedno imaju četvoro dece, a svi se nadaju da je s njihovim brakom sve u redu i da ovo nije bila samo još jedna predstava za medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    15. oktobar 2020 | 10:07

    Vole zene takve tipove daje drzi ko malo vode na dlanu ostavila bi ona njega

  • Opa

    15. oktobar 2020 | 10:28

    To je iskalkulisano zensko, malo drame, placa i nabijanja krivice kad ga navata, al ne pusta ga hahaha

  • majalena

    15. oktobar 2020 | 11:56

    Seriju Afera preneo u stvarni zivot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA