TSC
Alo Marko Metlas
TSC

Alo Marko Metlas

TSC, Foto: Alo Marko Metlas

Iako je 163. večiti derbi u centru pažnje u 11. kolu Superlige Srbije, fudbaleri TSC-a potrudili su se da "ukradu" slavu Partizanu i Crvenoj zvezdi. Ekipa Zoltana Saba uspela je da u Senti savlada Novi Pazar sa čak 7:0! Međutim, nije samo u tom duelu "prštalo"...

TSC je "spustio na zemlju" Pazarce koji su u prethodnom kolu pobedili Vojvodinu sa 3:1 i najavili da bi mogli da pomrse račune favoritima. Ipak, protiv tima iz Bačke Topole mogli su samo da gledaju sopstvenog golmana kako čak sedam puta vadi loptu iz mreže.

Vladimir Silađi i Nenad Lukić po dva puta su se upisivali u listu strelaca, dok su "sedmicu" upotpunili Borko Duronjić, Filip Babić i Đuro Zec.

Zanimljivo je bilo i u Novom Sadu gde je novosadska Vojvodina slavila protiv Rada sa 4:1 nakon preokreta. Živković je doneo prednost "građevinarima" u trećem minuta, ali je već u 12. Bralić poravnao rezultat. U drugom poluvremenu brzo su "lale" postavile stvari na svoje mesto. Prvo Nemanja Čović u 55. pa Petar Bojić u 69. i na kraju Miljan Vukadinović u 79. minutu iz penala potvrdili su ubedljiv trijumf svog tima.

FK Vojvodina

Alo/Marko Metlaš

FK Vojvodina, Foto: Alo/Marko Metlaš

Proleter je napravio najveće iznenađenje u ovom kolu jer je na Banovom Brdu savladao Čukarički sa 2:1 i to zahvaljujući penalu u 88. minutu koji je realizovao Stefan Babić. Pre toga je crveni karton zaradio Asmir Kajević koji je u 61. sa "kreča" postigao jedini gol za "brđane". Prednost gostima doneo je Mirosavljev u 19. minutu meča.

Najmanje interesantan meč viđen je u Surdulici gde je domaći Radnik savladao ekipu Bačke sa 1:0. Jedini pogodak delo je drugog strelca Superlige Miljana Makarića.

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE JOŠ: