• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIKAD VIŠE NEĆU PEVATI NA ROMSKOJ SVADBI, TO SU BUDALE I LOPURDE: Lukas se pokajao zbog nastupa u Rimu!

 AnjaKonstantinovic.png
Autor Anja Konstantinović

"Prave od mene kafansku pevačicu sa Ibarske magistrale".

 Aca Lukas romske svadbe Lukas se pokajao neće više da peva na romskim svadbama Izvor: Facebook/screenshot/Balkanuživo

Romske svadbe važe za glamurozna slavlja na kojima se svi uvek dobro provedu, a oni koji nastupaju odlično zarade. No u javnosti je gotovo nepoznato da domaćini često od pevača traže da vrate basnoslovni bakšiš - na kraju svega.

Romske svadbe često znaju da traju po nekoliko dana i da gosti kao i domaćini svoju moć pokazuju bogatstvom koje poseduju. Zato imamo prilike da vidimo kako pevače kite novčanicama od 50 do 500 evra, te često izvođači za samo jedno veče mogu da uzmu po nekoliko hiljada evra. Međutim, istina je malo drugačija.

Možda će vas zanimati

Kako je nedavno otkrio izvor koji je bio čest gost na brojnim romskim veseljima, bakšiš koji pevači dobiju, odmah posle nastupa moraju da vrate domaćinu. 

Ovim povodom oglasio se i Aca Lukas koji je pevao na romskoj svadbi u Rimu, zajedno sa Svetlanom Cecom Ražnatović i još nekoliko kolega, a snimci sa veselja preplavili su društvene mreže. 

Na videima se vidi da su njihove šake bile pune novca, a Lukas je istakao da iako su on i Ceca uzeli finu lovu, da se bakšiš uglavnom vraća domaćinima. Dodao je i da više neće pevati na ovakvim proslavama, osim, ako se ne ispune određeni uslovi.

"Mislite na romsku svadbu? Gde to ozbiljno, to su gluposti. Neću to da radim više nikad. To su bre budale! To su lopurde koje organizuju svadbu, neki Romi koji imaju love. I onda oni vrte te pare među sobom i ovi momci, par muzičara, koji organizuju svadbe po celom svetu. To sam tek sad provalio o čemu se radi. Nešto se preganjaju, prebijaju, pevači pevaju. Neko dobije gažu, ja i Ceca smo dobro plaćeni. Velike pare smo dobili, ne bih ni došao ovako. Ovi kite, trpaju, stavljaju nam pare na čelo, u košulje i u brushaltere pevačicama, da bi posle njima vratili pare. Ja ne dozvoljavam da meni iko lepi na čelo novčanice, pa da mi posle traži da mu vraćam. Pravi od mene kafansku pevačicu sa Ibarske magistrale i da mu ja posle vraćam. Tako da ta veselja su takve budalaštine, gluposti, i neću više da učestvujem u tome. U stvari hoću, ali moraće da mi donesu jedno sto hiljada unapred i da sedim na bini, pevam pola sata i da idem kući", rekao je Lukas za "Kurir".

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 18

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Pera poreznik

Da li je podneo poresu prijavu na prihod iz inostranstva ,obracunao i platio poreze i doprinose pisto je rzident Srbije.

Ana

A šta je dotični , "kardiohirurg", pa da toliko košta ??!! SRAMOTA !!!

Predrag

Zinula mu na g..... na pare pa se sad pravi fin...

SERIJE