"Nikad više neću pevati na romskim svadbama, neću da mi lepe novčanice na čelo i traže da vraćam!"

Ta veselja su takve budalaštine, gluposti, i neću više da učestvujem u tome - izjavio je Lukas

  • 43
Aca Lukas Aca Lukas/Foto: Nikola Tomić

Folker Aca Lukas nedavno je sa Cecom Ražnatović pevao na romskoj svadbi u Rimu, o čemu se pričalo nekoliko dana. Svadba je koštala basnoslovno, a pevačima je to bila dobra "tezga".

Pričalo se da su za to veče Lukas i Ceca dobili po 50.000 evra, kao i da je bakšiš bio raskošan, ali... Lukas sada objašnjava da bakšiša zapravo i nije bilo i da pare nije zaradio na dostojanstven način.

Lukas je izjavio kako više nikada neće raditi takva slavlja, ali ipak, dodao je da je bio dobro plaćen za tu tezgu, koju nikako ne naziva "ozbiljnim nastupom".

- Mislite na romsku svadbu? Gde to ozbiljno, to su gluposti. Neću to da radim više nikad. To su, bre, budale! To su lopurde koje organizuju svadbu, neki Romi koji imaju love. I onda oni vrte te pare među sobom i ovi momci, par muzičara, koji organizuju svadbe po celom svetu. To sam tek sad provalio o čemu se radi. Nešto se preganjaju, prebijaju, pevači pevaju - rekao je on za "Kurir".

- Neko dobije gažu, ja i Ceca smo dobro plaćeni. Velike pare smo dobili, ne bih ni došao ovako. Ovi kite, trpaju, stavljaju nam pare na čelo, u košulje i u brushaltere pevačicama, da bi posle njima vratili pare. Ja ne dozvoljavam da meni iko lepi na čelo novčanice, pa da mi posle traži da mu vraćam. Pravi od mene kafansku pevačicu sa Ibarske magistrale i da mu ja posle vraćam. Tako da ta veselja su takve budalaštine, gluposti, i neću više da učestvujem u tome. U stvari hoću, ali moraće da mi donesu jedno sto hiljada unapred i da sedim na bini, pevam pola sata i da idem kući - izjavio je Lukas.

Video: Sala kao od milion dolara: Ceca napravila lom na romskoj svadbi u Rimu, i Anastasija se ludo provela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuba

    17. oktobar 2020 | 01:37

    Opasni su ovi pevači, čim su čuli da će biti kontrole prihoda iz inostranstva odma se okreće priča, dali pare pa uzeli.

  • joja

    17. oktobar 2020 | 00:12

    Ovde treba sudski tumač pojasni sta je gospodin hteo da kaze...imaju pare, nemaju pare, imaju ali vrte izmedju sebe, hocu da pevam, necu da pevam, nedam da mi lepe pare na celo, ustvari neka lepe ali necu da im vratim, necu to vise da radim, hocu ali za velike pare.....

  • Rom

    17. oktobar 2020 | 00:38

    Sram te bilo dao sam ti 30.000 evra kod nas vise nisi dobrodosao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA