Karmelo Entoni (©Reuters)
Karmelo Entoni (©Reuters)

Karmelo Entoni ponovo u Niksima?

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.10.20. | 14:42

Nije isključeno...

Odlukom da potpiše za Portland Karmelo Entoni napravio je potez kojim je vratio karijeru na pravi put. Posle mnogo lutanja i Entoni je pronašao svoju sreću među Trejlblejzersima s kojima je igrao doigravanje, a sezonu je završio sa 15,4 poena na 43 odsto pogodaka iz igre, te 6,3 skoka i 1,5 asistencija.

Melo je sada slobodan igrač i vreme provodi u Njujorku gde radi individualno i sprema se za novu sezonu. Američki mediji su odluku da se za svoju 19. profesionalnu godinu sprema baš u Njujorku uzeli kao odličnu polaznu tačku za Entonijev povratak u Nikse, a izgleda da tu zaista ima nešto više od čistih spekulacija.

Izabrane vesti

Naime, uprava Niksa zaista razmišlja o tome da pozove Entonija i raspita se kakve su šanse da se obnovi saradnja koja je raskinuta pre tri godine. Entoni je sedam sezona proveo noseći dres Niksa, gde je statistički igrao najbolju košarku karijere, ali bez previše klupsih uspeha.

Na Melovom povratku u Medison Skver Garden insistira novi predsednik Niksa Lion Rouz, inače nekadašnje agent brojnih NBA zvezda. Između ostalih i Karmela Entonija... Zbog toga se najavljuje da će u narednim sedmicama biti razgovora oko moguće saradnje.



tagovi

Karmelo EntoniNjujork Niks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara