NEMA NI NAJMANJE VEZE SA KORONOM! Doktor Nestorović brutalno udario na Bajdena pa poslao važnu poruku Srbima: Ne može da zaboravi
Foto: Nemanja Nikolić, Profimedia

opet šokira

NEMA NI NAJMANJE VEZE SA KORONOM! Doktor Nestorović brutalno udario na Bajdena pa poslao važnu poruku Srbima: Ne može da zaboravi

Društvo -

Poznati pulmolog Branimir Nestorović danas je ponovo svojim objavama iznenadio javnost u Srbiji.

Nestorović ovog puta nije iznosio informacije u vezi sa virusom korona već je na opšte iznenađenje na svom profilu na Fejsbuku podelio tekst sa jednog stranog portala u kome je izneđu ostalog navedeno kako je vladika Artemije smenjen jer svojevremeno nije hteo da blagoslovi tadašnjeg potpredsdnika SAD Džozefa Bajdena manastiru Visoki Dečani.

Bajden, podsećanja radi, trenutno učestvuje u predsedničkoj trci za Belu kuću, a protivkandidat mu je aktuelni predsednik Donald Tramp.

Tekst koji je Nestorović javno podelio je objavljen pod naslovom: "Pre nego što je Bajden odradio Ukrajinu, bio je Irak, a pre njega bila je Srbija". Opširna analiza sadrži čitav niz Bajdenovih grehova: od bombardovanja Srbije, preko krvoprolića u Iraku, do ukrajinskih afera u koje su umešani njegov sin i on.

- Ovo nema veze sa koronom, ali pročitajte kako je vladika Artemije smenjen na zahtev generala Ficdžeralda, jer nije hteo da da blagoslov poseti Bajdena Dečanima. Za Srbe koji mrze Trampa - napisao je Nestorović na Fejsbuku.

(Kurir.rs/Foto:Nemanja Nikolić/Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track