Humanitarni tiket u podne: Dragan Apić tipuje za Udruženje građana za borbu protiv retkih bolesti dece „Život“

Vreme čitanja: 4min | uto. 20.10.20. | 11:16

Centar podgoričke Budućnosti čeka 1&GG sa Parka prinčeva

Poznata ličnost, na 1.593. stanici “Humanitarnog tiketa u podne” je Dragan Apić, košarkaš podgoričke Budućnosti, isti onaj centar koji je pre samo koji dan igrao susret ABA lige protiv čačanskog Borca. Pitali smo ga koliko je zadovoljan početkom sezone…

“Zaista smo zadovoljni kako smo startovali sezonu u oba takmičenja. Imali smo dosta teških gostovanja prethodnih nekoliko kola i posledica toga je bila malo slabija partija protiv Borca. Sada smo u Podgorici i imamo dovoljno vremena da se dobro spremimo za ekipu Ulma koja igra ofanzivno agresivnu kosarku. Ukoliko odigramo na nivou proteklih utakmica u Evrokupu, imamo velike šanse da dođemo do pobede”, rekao je Apić koji je kao što znate u svojoj karijeri nosio dres Vršca, Crvene zvezde, Lokomotive iz Kubanja.

Izabrane vesti

Elem, Dragan kvotom 15,56 pokušava da ostvari dobitak koji želi da doniramo Udruženju građana za borbu protiv retkih bolesti dece “Život”.  MOZZART je kao i uvek na listić uložio 10.000 dinra, pa nam ostaje da vidimo kako se Dragan Apić snašao s mečevima koji otvaraju grupnu fazu Lige šampiona.

Pre svega, idemo na utakmicu DINAMO KIJEV- JUVENTUS. Uprkos statusu velikana u Ukrajini klub iz Kijeva nema tako dobre rezultate u Ligi šampiona. U sezoni 1998/99 stigli su do polufinala, međutim 13 puta od tada nisu uspeli da prođu grupnu fazu. Juventus će morati da dobija ovakve utakmice (pa i bez Ronalda koji je u karantinu) s obzirom da je sa Barselonom u grupi kao glavnim rivalom za prolazak dalje. Od ukupno četiri duela ovih timova, a poslednji datira iz 2002, Juventus je dobio tri i jednom igrao nerešeno.

„Dvojka na Juventus“...

Sledi meč LACIO – DORTMUND. Na samom startu grupne faze Lacio će se suočiti sa najtežim protivnikom u grupi, a dočekuje ga posle tri vezana meča bez pobede u Seriji A. Dortmund je od četiri odigrane utakmice u Bundesligi dobio tri i jednu izgubio, ali na ovom gostovanju neće mu biti lako. Poslednji put ovi rivali sreli su se pre dve godine u prijateljskom meču koji je Dortmund dobio sa 1:0. Pre toga obe ekipe zabeležile su po jednu pobedu u okviru Lige Evrope davne 1995.

„Ovoga puta 4+“, procenjuje krilni centar Budućnosti koji u reketu ume da iskoristi svojih 2,06 visine.

Naredni par upućuje nas na razmatranje susreta PSŽ – MANČESTER JUNAJTED. Ako uzmemo u obzir činjenicu da je PSŽ finalista prošlog izdanja ovog takmičenja, kao i da je trenutno u odličnoj formi, a da Mančester u poslednje vreme igra promenljivo prednost je bez sumnje na strani Parižana. Međutim, koliko je ovde sve moguće najbolje ilustruje primer iz sezone 2018/19 ovog takmičenja. PSŽ je tada imao prednost sa Old Traforda gde je slavio sa 2:0, da bi u uzvratnom meču na Parku Prinčeva izgubio sa 3:1.

“Kombinujem 1&GG“, reče naš današnji gost očekujući upisivanje u knjigu najuspešnijih igrača MOZZART akcije koja je do sada na brojne adrese prosledila tačno 16.713.894 dinara!

Zak raj, RB LAJPCIG – BAŠAKŠEHIR. Nema dvoumljenja, Bašakšehir je u svakom smislu najtanji u Grupi H. Zato, ako od nekoga RB Lajpcig može da uzme bodove, onda je to ovaj klub. Naime, trenutno vodeći tim Bundeslige je u prva četiri kola remizirao jedino sa Aspirindžijama, a došao je i do gol razlike od 10:2. Taj skor priziva visoku pobedu nad Bašakšehirom koji je zaista očajno počeo sezonu u domaćem šampionatu.

„Ovo je jedinica“, ocenio je momak rođen u Novom Sadu, koji je 2015. godine osvojio zlato na Evopskom prvenstvu sa mladom reprezentacijom Srbije.

Inače, držimo da je tiket Dragana Apića veoma realno odigran, što znači da je sasvim dozvoljeno da ga prepišete, odnosno da popunite iste tipove. Moglo bi da se isplati, što od srca želimo da se desi MOZZART ekipi u plemenitom dresu koja svakog dana, bez izuzetka, praznika i pauze čeka nove pobede slaveći humanist na kladionički način.  

Da li smo nešto zaboravili? Svakako da nismo, pa odmah krećemo na izlet preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Dragan Apić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu  Međunarodnog foruma solidarnosti iz Doboja. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 15,56, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

bet analizasportsko klađenjehumanitarni tiketKK Budućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara