Suma i Sanogo u duelu (©Starsport)
Suma i Sanogo u duelu (©Starsport)

Partizan prijavio Sanoga

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.10.20. | 08:03

Crno-beli traže kaznu

Derbi je prošao, ali nije još arhiviran. Pored saopštenja koje lete sa jedne na drugu stranu Topčiderskog brda i eha kroz izjave aktera, stigla je i prijava Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije.

Partizan je na adresu Saveza poslao prijavu protiv Sekua Sanoga, veziste Crvene zvezde, zbog toga što je u derbi teže povredio Sejdubu Sumu, saznaje Žurnal. Defanzivni vezista crveno-belih je u jednom duelu pogodio rukom u oko kreatora igre Partizana, koji je imao sreću u nesreći da za dva milimetra izbegne gubitak vida.

Izabrane vesti

Partizan danas u 16.00 igra sa Bačkom u Kupu Srbije, pogledajte kvote

Kako su objasnili iz Humske 1 u utorak, na pregledima je konstatovano da je Sumi povređeno oko i da će morati narednih mesec dana da provede u stanju apsolutnog mirovanja, kako se povreda ne bi pogoršala i kako bi sačuvao vid.

U prijavi Disciplincima stoji da Sekuu Sanogu ovo nije prvi put da povredi protivničkog igrača, jer je kapitenu Čukaričkog Marku Dociću povredio koleno.

Traže iz Partizana da Sanogo zbog svega toga bude kažnjen, iako ni protiv Čukaričkog, niti na večitom derbiju, nije dobio crveni karton za te startove. Na derbiju je "pocrveneo" u poslednjim minutima zbog drugog prekršaja.


tagovi

FK PartizanFK Crvena zvezdaSejduba SumaSeku SanogoVečiti derbi

Obaveštavaj me

FK Partizan
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara