Читај ми!

Zvezda novog Borata – Đulijani na krevetu sa rukom u pantalonama

Teško je u stvarnom životu doći u situaciju koja bi mogla da se nađe u filmu poput „Borata“ Saše Barona Koena. Teško, ali ne i nemoguće. Posebno kada ste Rudi Đulijani i sami ste u hotelskoj sobi sa lepom mladom novinarkom koja je došla da vas intervjuiše.

Reputacija Rudija Đulijanija, advokata američkog predsednika Donalda Trampa i bivšeg gradonačelnika Njujorka, nije baš na visokim granama, ali je sada pala još više nakon pojavljivanja u nastavku Borata Saše Barona Koena.

Kako je Gardijan prvi preneo, Đulijanija u filmu, koji će izaći na Amazon prajmu u petak, intervjuiše Boratova „ćerka“ Tutar, koja se predstavlja kao reporterka konzervativnog medija i koja ga posle kratkog razgovora odvodi u svoju hotelsku sobu, u kojoj su postavljene kamere.

Nakon što mu skine mikrofon, Đulijani se može videti kako leže na krevet i stavlja ruku u pantalone, a ubrzo ih prekida Koen, kao Borat, koji ulazi u sobu.

„Ima 15 godina. Prestara je za tebe“, viče Koen terajući Đulijana sa svoje „ćerke“, koju igra Marija Bakalova.

Iako Đulijanijevi predstavnici nisu hteli Gardijanu da daju više informacija, Đulijani je za radio WABC objasnio da je gurao košulju u pantalone.

„Legao sam da se upašem i gurnem košulju u pantalone i u tom trenutku su napravili ove fotografije. Uveravam vas da sam samo nameštao košulju“, rekao je Đulijani, a kasnije je to ponovio i na Tviteru.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво