Budućnost ''otima'' pojačanje Partizanu?!

Autor: Darko Mitrović
petak 23.10.2020.
13:09
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Novi momenti!

aba-liga.com/Partizan NIS
aba-liga.com/Partizan NIS

Povezane vesti


Naime, tamošnje ''Vijesti'', pozivajući se na izvore iz Italije sa sajta ''Superbasket.it'', prenose da sada i Budućnost razmatra mogućnost dovođenja 27-godišnjeg košarkaša!

Navodno je Dela Vale nezadovoljan svojim statusom u Gran Kanariji, a podatak da u prethodnoj utakmici Evrokupa protiv Burse nije ulazio u igru, dodatno je pojačala spekulacije da će uskoro promeniti sredinu.

S obzirom na povredu Ognjena Jaramaza, čini se da bi Dela Vale bio potrebniji Partizanu nego Podgoričanima, ali da sačekamo epilog...

Podsetimo, Budućnost je prethodnih dana bila veoma aktivna na tržištu, angažovala je bivšeg kapitena Crvene zvezde Luku Mitrovića, dok će Marko Tejić u redovima filijale Budućnosti, u ekipi Studentskog centra, da se bori za mesto u ekipi Petra Mijovića.
-
Baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ДонДС
Saturday, 24.10.2020
21:32

Što ne igraju papir kamen makaze u 3 dobijene za tzv. pojačanje?!

avatar
Vidicnemanja
Friday, 23.10.2020
15:30

Normalno da ce se dva rezimska kluba iz dve drzave pojacavati do besvesti,verovatno ce imati i vise od 12 stranaca.Cim izgube mec,odmah trce po pojacanje.A dve drzave samo sipaju pare u bunar.Videcete da ce i u martu i aprilu sledece godine kupovati za plej of aba lige.Zalosno dokle je dogurao ovaj nas region