PROŠLE SU DVE GODINE OD SAOBRAĆAJNE NEZGODE DARKA LAZIĆA! Pevač je tada zadobio teške povrede, a ovako je izgledala njegova BORBA!
Foto: Kurir, ATA Images

STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA

PROŠLE SU DVE GODINE OD SAOBRAĆAJNE NEZGODE DARKA LAZIĆA! Pevač je tada zadobio teške povrede, a ovako je izgledala njegova BORBA!

Stars -

Pevač, Darko Lazić, na današnji dan pre dve godine doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu iz koje je jedva izvukao živu glavu. Pevač je tada bio životno ugrožen, a u udesu je zadobio nagnječenje mozga, polomljenu jagodicu, povređene grudi i pluća, povređenu butnu kost, dok mu je noga izletela iz kuka.

foto: Kurir, Dragana Udovičić

Darko nije bio vezan sigurnosnim pojasom zbog čega je i zadobio teške povrede nakon što je njegov auto skrenuo sa kolovoza u livadu i prevrnuo se nekoliko puta.

Usled analiza krvi ustanovljeno je da je pevač kobne noći vozio automobil pod dejstvom alkohola. Narednih mesec dana pevač se lavovski borio za svoj život, a svi su se uzdali u njegovu mladost i snagu. Bubrezi su mu otkazivali, pričalo se da će izgubiti moć govora, a u bolnici "KBC Zemun" danima su se smenjivali njegovi najbliži.

Darko je bio u veštački izazvanoj komi, a kada se probudio imao je želju da vidi verenicu Marinu Gagić, koja mu je tada saopštila radosnu vest - da će dobiti naslednika, a ovo mu je bio i podstrek da se u potpunosti oporavi. U toku mesec dana borbe za život, Darko je imao nekoliko operacija zbog unutrašnjih krvarenja, a kako se pisalo zapadao je i u krize za narkoticima.

Kada je bio van životne opasnosti, pevač se pokajao za svoje grehe, i ubrzo je pušten na rehabilitaciju. 29. novembra 2018. godine, Darko je pušten iz "KBC Zemun" i odatle je premešten u banju, a pored nve vreme jega je sbila njegova majka Branka. Nakon rehabilitacije, pevač je mesecima hodao uz pomoć ortopedskih pomagala, a do danas se potpuno opravio. U januaru ove godine podvrgao se i operaciji smanjenja želuca, nakon čega je doživeo neverovatnu transformaciju i smršao oko 70 kilograma.

foto: Kurir

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track