KARDI BI NAPRAVILA HAOS POLICIJI: Zašto upirete pištolj u mog muža?! Ofset tvrdi da su ga napale TRAMPOVE pristalice (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

SKANDAL

KARDI BI NAPRAVILA HAOS POLICIJI: Zašto upirete pištolj u mog muža?! Ofset tvrdi da su ga napale TRAMPOVE pristalice (FOTO, VIDEO)

Pop kultura -

Reper Ofset pritvoren je zbog sumnje da je mahao pištoljem na pristalice američkog predsednika Donalda Trampa. Pravu scenu zbog toga napravila je njegova bivša žena, sa kojom se pomirio - Kardi Bi.

Prijatelj je morao da drži Kardi, koja je divljala i vikala jer su uperili pištolj u Ofseta.

"Pusti me da snimim ovo", čulo se kako viče Kardi Bi.

foto: Profimedia

"Ne! To je suludo! Moj muž nije naoružan", rekla je ona.

Ofset je fotografisan dok ga je policija ispitivala dalje od vozila. Kasnije je pušten bez podizanja optužnice, a rođak Kardi Bi Marselo Almansar uhapšen je i optužen zbog prekršaja u vezi sa oružjem. Almansar je pušten nekoliko sati kasnije uz kauciju od 35.000 dolara.

Saga je počela kad je policija zaustavila Ofseta na Beverli Hilsu u subotu popodne. Incident je snimljen i podeljen na njegovom "Instagramu lajv", a na njemu se vidi kako je reper odbio da izađe iz auta dok ga je policija ispitivala.

Policija Beverli Hilsa je u saopštenju navela da je, ustvari, uhapšen Almansar. Kardi Bi je inače poznata pristalica Trampovog rivala Džozefa Bajdena, a Ofset ima poduži dosije. Pre pet godina uhapšen je zbog posedovanja marihuane i oružja, a 2013. je bio u pritvoru zbog kršenja uslovne slobode, nakon što je osuđen za krađu.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Dailymail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja