sreda, 17. aprila 2024.

Uhapšen vozač osumnjičen da je usmrtio muškarca i pobegao sa lica mesta

Objavljeno: 27. oktobra 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Foto: Patak online
Foto: Patak online

LAJKOVAC- Lajkovačka policija je uhapsila su R. N. (49) iz Surdulice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Kako se navodi u policijskom saopštenju, sumnja se da je on 25. oktobra na putu Preljina – Beograd, na području Lajkovca, upravljajući „škodom“ naleteo na četrdesetdvogodišnjeg muškarca koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Osumnjičeni je potom pobegao, a policija ga je vrlo brzo identifikovala i uhapsila. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Ubu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Kako saznajemo, nesreća se dogodila na auto-putu „Miloš Veliki“, na području lajkovačke opštine, kada je poginuo Nenad M. iz ljiškog sela Babajić. Do nesreće je došlo kada je na Nenada, koji se nalazio u zaustavnoj traci, naletelo vozilo, za čijim volanom je, kako se sumnja, bio R.N., koji je nakon nesreće pobegao sa lica mesta.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *