Facebook

Organizacija “Albanci za Trampa” uputila je otvoreno pismo albanskoj zajednici u SAD, u kojem je pozvala da se na izborima glasa za aktuelnog predsednika Donalda Trampa, jer između ostalog zameraju njegovom protivkandidatu Bajdenu i to što se izvinio Srbiji za NATO bombardovanje, prenosi Reporteri.

Ova organizacija, između ostalog, pitanje Kosova je navela kao razlog za podršku aktuelnom šefu Bele kuće. U pismu se navodi da su Srbija i Kosovo, pod podsredstvom predsednika Trampa, nedavno postigle dogovor u Vašingtonu.

Takođe se kaže da je predsednik Tramp pokrenuo i da će ispuniti svoj projekat za trajni mir i uzajamno priznanje između Kosova i Srbije, piše Lirijapres.

U pismu je Trampov rival i demokratski predsednički kandidat Džo Bajden optužen da tokom svog vremena potpredsednika Baraka Obame nije ništa radio.

“Samo nekoliko nedelja pre predsedničkih izbora, kandidat Bajden predložio je nejasan pisani predlog za odnose između Kosova i Srbije, ali u osam godina, koliko je Bajden bio na mestu potpredsednika, nije učinio ništa drugo već je ostavio je Kosovo bez nadzora i potpuno zaboravljeno, navodi se u ovom pismu.

Štaviše, u ovom pismu Bajden je optužen za izvinjenje Srbiji zbog NATO bombardovanja i obnavljanje odnosa sa Srbijom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here