ZAHVALNOST PRIPADNICIMA MUP Stefanović: Ponosan sam na sve velike projekte i reforme, nastavite da se borite protiv kriminala i korupcije

Novosti online

28. 10. 2020. u 08:40

MINISTAR unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović zahvalio se svim pripadnicima MUP-a na zajedničkom radu u proteklih šest i po godina.

ЗАХВАЛНОСТ ПРИПАДНИЦИМА МУП Стефановић: Поносан сам на све велике пројекте и реформе, наставите да се борите против криминала и корупције

Foto Tanjug

-Želim da se zahvalim svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na našem zajedničkom radu u proteklih šest i po godina kako bi Srbija bila bezbedna i sigurna zemlja-rekao je Stefanović.

 
-Imao sam privilegiju da sarađujem sa vama i da zajedno služimo građanima. Ponosan sam na sve velike projekte i reforme koje smo zajedno sproveli i iskreno zahvalan na nesebičnom doprinosu koji ste dali na stvaranju bolje i stabilnije Srbije-dodao je Stefanović.
 
-Želim vam puno sreće u daljem radu, da nastavite da se snažno borite protiv kriminala i korupcije i budete jak oslonac  Republike Srbije u njenoj  bezbednosti. Sve najbolje vama i vašim porodicama. Sa ponosom preuzimam novu dužnost i dugujem veliku zahvalnost predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na ukazanoj prilici da obavljam izuzetno odgovoran i častan posao ministra odbrane-zaključio je Stefanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!