Читај ми!

Još jedna uzbudljiva noć u košarkaškoj Ligi šampiona, a večeras debituje Igokea

Odigravanjem četiri meča sinoć je počelo drugo kolo u Košarkaškoj Ligi šampiona, a veče su obeležili Stiven Grej iz Peristerija i Kajl Vildžer iz Turk Telekoma. Večeras od 18 sati u Limožu Igokea debituje u tom rastućem evropskom takmičenju.

Grčki Peristeri je neočekivano lako i ubedljivo savladalo Ritas u Viljnusu sa 106:88, uz fenomenalnu partiju Stivena Greja.

Amerikanac, koji je pre dve godine nosio dres Zadra u ABA ligi, ubacio je 39 poena, od čega je čak 30 došlo posle deset pogođenih šuteva za tri poena!

Uz to, on je zabeležio i sedam asistencija i tri skoka, što je ukupno dalo indeks korisnosti 47 - novi rekord takmičenja.

U poraženom domaćem sastavu Kris Mekaloh ubacio je 22, ali među njima nisu dva poena koja je zajedno postigao sa saigračem Arnasom Butkevičijusem nakon duplog zakucavanja kakvo se zaista retko viđa.

Turk Telekom je u Ankari u neizvesnom finišu nadigrao Hapoel iz Jerusalima sa 98:94, a odlično veče imao je američki šuter Kajl Vildžer, koji je sa 33 poena bio najbolji akter susreta. 

Na drugoj strani bolji od ostalih Dešon Tomas sa 21 poenom.

Nemački Bamberg je bio surov u Bolonji i deklasirao je Fortitudo sa 100:63, a turska Karšijaka je kao gost bila bolja od Bilbaoa rezultatom 81:72.

Večeras se igraju još tri meča, a svoj debi na evropskoj sceni imaće ekipa Igokee iz Aleksandrovca, koja od 18 sati gostuje Limožu u Francuskoj, i to nakon puno peripetuja oko putovanja.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво