The Undoing je nova serija Nikol Kidman i Hju Granta. Iako možda nije potpuno na ivici, kako smo navikli od HBO produkcije, već u prvoj epizodi bilo je scena o kojima ne prestaje da se priča i koje su instant proslavile lepu italijnsku glumicu koja igra naspram australijske Oskarovke.

Golotinja, erotika pa i pornografija nikad nam nisu bile dostupnije, ali je golo žensko telo na ekranu i dalje fascinantno. Otuda je glumica Matilda De Angelis (25) izavala pravu pometnju kada se u jednoj od početnih scena nove serije The Undoing pojavila potpuno gola. Njena šetnja bez odeće kroz svlačionicu teretane možda ne bi toliko uzburkala strasti da se sve nije odigravalo pred očima Nikol Kidman.

The Undoing The Undoing Foto: Profimedia

Lepa Italijanka paradrala je ispred Nikol koja će vrlo brzo otkriti kako su njih povezane na toliko načna da nije mogla ni da zamisli. Matilda u prvoj epizodi unosi pravu pometnju, najpre kad počne da dodji dete ispred uštoglenjih majki iz bogatog dela Njujorka, potom i kada ljubi Nikol u liftu, ali i sama priznaje da joj je bilo najmanje prijatno kada se potpuno skinula pred koleginicom.

- Scena originalno nje ni bila planirna. Ali je rediteljka odlučila da pomeri granicu za moj lik. Rekla mi je: "Kada si u svlačionici nije neuobičajeno i neprijatno da budeš u vešu, naročito za žene. Ali golotinja, to je nešto drugo. I bila nam je potrebna u seriji jer je moj lik takav, ekstreman i preteran, i to je prvi put da je lik Nikol Kidman shvatila da će se tu svašta desiti - ispričala je lepa Italijanka.

The Undoing The Undoing Foto: Profimedia

Inače, Matildi je ovo prva veća uloga van Italije. Trenutno snima i seriju o Leonardu da Vinčiju a počinje i rad na filmu sa Liev Schreiber (Ray Donovan).

Do ove uloge je došla nakon audicije i kaže da nije očekivala da će uspeti da prođe, pre svega zbog svg akcenta.

  • Izvor:
  • Noizz.rs