Foto: Twitter/Mirko Poledica

Ispred jedne kuće u Čačku u Birčaninovoj ulici postavljena je trafo stanica koja je, praktično, onemogućila stanarima ulazak u dvorište. Fotografija na kojoj se sve vidi je objavljena na Fejsbuku popularne čačanske grupe Dnevna doza prosečnog Čačanina.

Tu stoji i komentar sledeće sadržine: „kada lokalna vlast čuje da živite u inostranstvu, pa vam stavi trafo stanicu ispred kuće“.

Tim povodom se na Tviteru oglasio i predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera u Srbiji Mirko Poledica, koji je iz Čačka.

On je za portal Nova.rs rekao da je zgrožen ovakvim postupkom nadležnih.

„Zaista nije bitno ni ko vlada, ali ne mogu da ostanem ravnodušan kada vidim šta se dešava u našem gradu. Nedavno su ženi zazidali prozore, sada su napravili ljudima ispred kuće trafo stanicu. Ovo nema veze ni sa politikom, ali je to naša sramota što dozvoljavamo da nam se dešavaju takve stvari“, ocenio je Poledica za naš portal.

Poledica se osvrnuo i na slučaj kada je investitor koji je dobio dozvolu za nadogradnju, ogradio krovnu terasu jedne zgrade, da bi novi kupci potpuno sazidali prozor stana Radojke Đukanović (70), čije prostorije sada nemaju dodira sa spoljnim vazduhom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare