UGLJEVIK SVIMA BLIZU: Moderan put u dva zaseoka u Ravnom Polju i pod Majevicom

V.M.

01. 11. 2020. u 19:48

NAČELNIK opštine Ugljevik Vasilije Perić, sa saradnicima posetio je je Ravno Polje, kod Ugljevika, gde su se novom asfaltnom puta obradovali meštani u zaseocima Čuturići i Pavlovići, koji je,sa 70 hiljada KM,finansirala lokalna vlast.

УГЉЕВИК СВИМА БЛИЗУ: Модеран пут у два засеока у Равном Пољу и под Мајевицом

Foto: V.Mitrić

Načelnik Perić kaže da je modernizacija tog druma samo deo kapitalnih investicija u Ugljeviku za koje je, samo u ovoj godini,obezbeđeno 2,5 miliona KM.

- Radi se i gradi u svim delovima naše opštine, i u najudaljenijim zaseocima i sokacima,jer nam je važan svaki naš stanovnik, kako bi, ne samo ostao, već i opstao na rodnoj grudi- kaže Perić.

Foto: V.Mitrić

 

- Uprkos aktuelnoj situaciji uspevamo da održimo kontinuitet u radu. Naš cilj i namera je da svako domaćinstvo sa područja naše opštine ima pristup asfaltnom putu i bude  povezano sa gradskim delom Ugljevika i svim značajnijim saobraćajnicama-kaže načelnik Perić.


U ovom delu mjesne zajednice Ravno Polje živi 15 domaćinstva. Spajanje novoasfaltirane deonice sa magistralnim putem M-18 značajno će im  poboljšati putnu komunikaciju i omogućiti brži i lakši dolazak do administrativnog centra opštine..

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SRPSKA HEROINA KOJOJ SU UBILI DECU ZA NOVOSTI: Dobila sam dodatnu snagu kad sam videla da naš toliki narod kaže NE rezoluciji o genocidu