EPA-EFE/PETER FOLEY
– Za samo nekoliko dana izbacićemo propalice. Mislio sam da je to bila grozna noćna mora, ali bila je istina – kazao je Springstin u radijskoj emisiji “From My Home to Yours”.

On je održao duži monolog u kojem je u velikoj meri kritikovao predsedničku porodicu navodeći kako ni u jednom momentu nisu pokazali nijednu vrstu lakoće življenja kao što su to radili njihovi prethodnici poput porodica Baraka Obame, Džordža Buša, Ronalda Regana i Džona Kenedija.

– U ovoj Beloj kući nema umetnosti, literature, poezije i muzike. U ovoj Beloj kući nema kućnih ljubimaca, nema najboljeg prijatelja, odanog čoveka, porodične mačke, nema dečijih naučnih sajmova, nema vremena kada predsednik skine uniformu koja se sastoji od plavog odela i crvene kravate i postane čovek. Osim kada obuče belu košulju i braon pantalone i sakrije se od Amerikanaca da igra golf – istakao je ovaj američki muzičar.

Springstin je postavio pitanje u kom smeru SAD ide, gde su nestale radost i ljubav i naveo da su Amerikanci izgubili mnogo u kratkom periodu.

Nakon toga je pozvao sve svoje fanove, ali i ostale Amerikance da ne glasaju za Trumpa, već da njega i njegovu administraciju 3. novembra “izbace glasovima”.

Springstin je uvek otvoreno kritikovao Donalda Trumpa pa je nedavno rekao da će se preseliti u Australiju ako on bude ponovo izabran za predsednika, piše Fox News.

I pre nekoliko meseci je u emisiji “Sirius XM” kritikovao odgovor Bele kuće na policijsko nasilje i pandemiju koronavirusa.

Rock zvezda poručila je da se SAD nalazi “u plamenu i haosu” nakon, kako je rekao, “mlakog i bezosećajnog odgovora” na umrle od posledica koronavirusa i rasnu nepravdu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here