Komentara: 3
Pregleda: 1553

Košarka: Nedeljni izveštaj selekcija OKK "Spartak"

02.11.2020. u 14:59h
Izvor: Subotica.com
U saradnji sa Omladinskim košarkaškim klubom "Spartak" nastavljamo izveštavanje na nedeljnom nivou o rezultatima mlađih kategorija subotičkog kluba, ali i o nastupima seniorskog tima u Drugoj regionalnoj ligi i drugim aktuelnostima u Klubu.
Košarka: Nedeljni izveštaj selekcija OKK "Spartak"

SELEKCIJA U13 (mlađi pioniri)

OKK "Spartak" - slobodno kolo

SELEKCIJA U13 (mlađi pioniri, devojčice)

KK "Bečej" - OKK " Spartak" 62 - 36

SELEKCIJA U14 (pioniri)

KK "Hajduk" Kula - OKK "Spartak" 42-74

Sastav OKK "Spartak" U14: Marković, Stantić, Kaurin, Veljković, Kezić,  Mucalj, Šarčević, Radinović, Saulić, Alavanja, Jakovljević i Vidović. Trener: Jovan Sirovina

SELEKCIJA U15 (pioniri)

OKK "Spartak" - KK "Vrbas" 64:48

Sastav OKK "Spartak" U15: Mihaljev 2, Jujić 2, Bukarica 2, Pavković 7, Šipraga, Harmat 11, Bojanović 15, Skenderović, Đurić 7, Tepša, Đurković, Radujko 18. Trener: Buljovčić Saša

SELEKCIJA U 16 (kadeti)

OKK "Dunav" (APATIN) - OKK "SPARTAK"
Utakmica je odložna.

DRUGA REGIONALNA LIGA ZA SENIORE (B GRUPA)

OKK "Spartak" - KK "Marina" (B. Palanka) 83 - 70

Sastav seniorske ekipe OKK "Spartak": Jovandić N. (11), Vučković D. (7), Tomović M., Vojnić Purčar M.(2), Bašić Palković L. (2), Burzan V.(4), Paprić N., Gazibegović S. (38), Vidaković S. (12), Bajrušević M. (2), Vojnović N., Srejić A. (5). Trener: Predrag Borilović.

Rezime meča trenera Predraga Borilovića:

"Od samog starta ušli smo čvrsto u meč, sa agresivnom odbranom na ivici faula, o čemu govore 23 faula, naspram 10 koje su napravili gost, a uz to smo odlično pogađali za tri poena u prvom poluvremenu (7/9), ali ipak igra u napadu nije bila na visokom nivou.

U drugom poluvremenu uspostavili smo ravnotežu u igri između napada i odbrane i krajem treće deonice ostvarili prednost od 20 poena. Na kraju smo rutinski priveli utakmicu kraju.

Čestitao bih momcima na izuzetnom trudu i energiji koju su uložili u svim mečevima do sada. Raduje me činjenica da rastemo kao tim iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu."

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 1553
Povezane teme

omladinski košarkaški klub spartak

okk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.