Usred ratnog stanja: Sarajevski pevač snimao spot na granici Turske i Sirije tokom pandemije!

- Odlučio sam da obradujem publiku potpuno novim projektom - rekao je pevač Edi Herc

  • 0
Edi Herc Edi Herc Foto: Promo/ Safet Hadzimusic

Mladi sarajevski pevač Edi Herc po svemu sudeći voli opasnosnost s obzirom na to da je proteklih dana snimao spot u Mardinu, gradu na granici Turske i Sirije. Iako je u Siriji situacija napeta zbog ratnog stanja i svuda veoma nesigurna zbog korona virusa, Edi je dosta rizikovao kako bi objavio spot za pesmu "Trnje".

Edi je pesmu i spot objavio na Jutjub kanalu emisije "Amidži šou" poznatog voditelja Ognjena Amidžića i time potvrdio saradnju sa njim.

- Odlučio sam da obradujem publiku potpuno novim projektom. Ova pesma je plod dugogodišnjeg planiranja. Kada sam pronašao svoj smer u muzici, okupio proverenu ekipu saradnika, tek onda smo se odlučili za saradnju s hitmejkerom Banetom Opačićem, koji je pisao tekst i muziku za pesmu "Trnje" Ceo projekat zaokružen je video zapisom, koji je delo odličnog producenta i reditelja Vedada Jašarevića. Snimanje spota je bio najteži deo zbog korona virusa, ali i činjenice da smo ga snimali u Mardinu, jednom od najčarobnijih gradića Turske, koji se nalazi blizu granice sa Sirijom, a gde je već mesecima skoro pa ratno stanje – istakao je Herc koji je uprkos svemu uspeo da završi snimanje spota i predstavi ga publici.

Edi je pored Ognjena, Baneta i Vedada okupio i druge odlične saradnike te se pohvalio da su muziku za ovu pesmu svirali najbolji muzičari u regionu.

Pogledajte spot:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA