Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Kakva asistencija preko celog terena, to može samo Teo! Partija za pamćenje srpskog mađioničara (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.11.20. | 19:14

Možda i najkvalitetniji meč Evrokupa ove sezone dobio je Virtus na gostovanju Lokomotivi

Odlična utakmica, vrhunska, sigurno na nivou Evrolige, ukrašena briljantnim potezom i igrom Miloša Teodosića. Tako možemo opisati sudar Lokomotive i Virtusa u Krasnodaru, a sve se završilo pobedom tima iz Bolonje - 89:83. Kada se sve sagleda, možda i najbolja i najkvalitetnija utakmica Evrokupa ove sezone.

Utakmica za uživanje i partija Miloša Teodosića za pamćenje. Igrao je onako kako ga pamtimo iz najboljih dana. Kao pravi košarkaški mađioničar. Podsetio je Teo na one spektakularne partije koje on ima u džepu, prosuo je magičnu prašinu i utakmicu završio sa 29 datih poena i pet asistencija. Šutirao je 6/9 za dva, 3/10 za tri i 8/9 sa linije za slobodna bacanja. Da ga je šut za tri bolje služio, mogao je i do 40 datih poena da dogura. Mada, nije ni ovako "loše".

Izabrane vesti

Nevezano za rezultat i njegov skor, sve je ostavila bez daha asistencija Teodosića preko celog terena, jednom rukom, majstorski kako samo on zna. I nekada uz njega Nikola Jokić. To je taj vic u igri koji ne možete da naučite. Sa time se rađate.

 

Timovi su bili manje više poravnati u toku celog meča, Virtus je bio bolji u prvom poluvremenu, Lokomotiva se vratila u trećoj deonici, ali je bilo jasno da ćemo pobednika dobiti tek posle raspleta na kraju meča.

Teodosić je vukao Virtus koliko je mogao, mučio je Kalnietisa, davao je poene, nisu ga najbolje išli šutevi za tri poena, a Lokomotiva se uz fenomenalnog Alana Vilijamsa i njegove (nenormalno) brojne skokove nije predavala.

Nije moglo drugačije da se završi nego neizvesno, a Teodosić je onda ušao i dao važnu trojku na dva i po minuta pre kraja za pet razlike. Tu je bio kraj za Lokose i moglo je da nastane veliko slavlje ekipe Aleksandra Đorđevića koja je sada verovatno prvi favorit za osvajanje Evrokupa.

Možemo slobodno da kažemo dominacija Virtusa ove sezone. Tim iz Bolonje sada ima skor 5-0.

EVROKUP

Grupa C

Lokomotiva - Virtus 83:89

/Harvi 21 - Teodosić 29/



tagovi

Miloš TeodosićVirtus Bolonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara