Saša Obradović (©MN Press)
Saša Obradović (©MN Press)

Obradović: Pobeda za mog preminulog prijatelja...

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.11.20. | 23:54

Trener Crvene zvezde emotivno doživeo trijumf u Francuskoj

Tokom dana, u satima dok se ekspedicija Crvene zvezde pripremala za važno gostovanje Asvelu u Vilerbanu, ekipu je dočekala vest o smrti bivšeg šampiona Jugoslavije sa crveno-belima, Milete Lisice.

Zvezdin uragan LOJDEN progutao Asvel!

Izabrane vesti

Nažalost, bivši as Crvene zvezde izgubio je život posle duge i teške bolesti, a saigrači su mu u šampionskim danima bili trener crveno-belih Saša Obradović i direktor Nebojša Ilić. Upravo iz tog razloga Obradović je ubedljivu pobedu nad Asvelom posvetio svom nekadašnjem saborcu na parketu...

“Želim nešto da kažem pre nego što počnem o analizi utakmice“, počeo je Obradović i nastavio:

“Ovu pobedu posvećujem mom prijatelju koji je preminuo u sredu. Mileta Lisica je igrao godinama sjajno u Crvenoj zvezdi. Ovu utakmicu posvećujem njegovoj porodici“.

S obzirom da je emotivno doživeo sve ono što se desilo tokom dana, Obradović nije previše ulazio u detalje oko samog meča...

“Mogu da kažem da smo posle prve četvrtine kontrolisali utakmicu sve vreme, pronašli dobre šuterske pozicije, dobro delili loptu i tako uključili sve u igru. Jako sam srećan zbog pobede i načina na koji smo došli do iste“, kratko je prokomentarisao Obradović.

Zvezda se čarter letom vraća nazad za Beograd, gde će već u petak od 19 časova dočekati Real Madrid u redovnoj utakmici osmog kola Evrolige.



tagovi

Saša ObradovićEvroligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara