Recite nam šta ste u horoskopu, a mi ćemo vam reći gde najviše grešite u vezama

Svaki znak ima svoje hirove ...

  • 1
zvezde, nebo, zvezdano nebo, par, ljubav, sreća, horoskop Foto: Pixabay.com

Svaki horoskopski znak ima svoje hirove i nedostatke. Bilo da ste vodeni ili vatreni znak, da vam je vladajuća planeta Merkur ili Neptun, postoje neke stvari koje pogrešno radite u vezi.

Ovan

Bežite čim vam postane dosadno ili kada se osećate "zaglavljeno".

Bik

Kada upoznate prilično stabilnog partnera, pored koga se osećate prijatno, postepeno počinjete da ulazite u hibernaciju. Ne bi vam smetalo da zauvek ostanete u ovom stanju, ali vašem partneru će verovatno biti jako dosadno.

Blizanci

Sami uništavate svoju vezu, čak i kada sve ide dobro. Kao da imate opakog blizanca koji namerno stvara probleme. Zašto? Niko ne zna.

foto Pixabay foto Pixabay

Rak

S jedne strane, potrebna vam je pažnja nekoga ko će vas voleti i obasipati komplimentima, a s druge, želite da vas svi ostave na miru. Vi želite da vam bude pruženo i jedno i drugo, što je vrlo dosadno svima koji pokušavaju da izađu na kraj sa vama.

Lav

Ne samo da ste sigurni da su sve vaše ideje genijalne, već jednostavno volite da zapovedate ljudima, jer verujete da nema boljih rešenja od onih koja nudite.

Devica

Vaš najveći nedostatak je perfekcionizam i činjenica da to smatrate svojim najvećim kvalitetom. Pronalaženje mana kod partnera nije samo hobi, to je vaš poziv.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA