0
Evropske lige

SOCCER TIKET DANA: Zanimljiva ponuda ovog petka, a ovo su naši predlozi za dobitnu kombinaciju!

Objavljeno: 13.11.20 u 10:46

Raznovrsna ponuda ovog petka, a mi smo vam sa našim partnerom Soccer kladionicom spremili tiket dana.

15.15 Japan – Panama

Utakmica se igra na Merkur areni u Gracu. Pre dve godine su se sastajali u Nigati, Japan je slavio 3:0. Morijasu neće moći da računa na Ricu Dona pošto je Arminija odbila da mu da dozvolu, a sve zbog karantina u koji bi morao da ide po povratku u Nemačku. „Samuraji”  će ovde igrati i sa Meksikom. Razlog za zakazivanje ovih utakmica je što ih čekaju kvalifikacione utakmice za SP, upravo sa ekipom koja dolazi iz regiona Centralne Amerike i Kariba.

Predlog: Ki1 (1.65)

16.00 Arka – Belhatov

Da okušamo sreću sa ova dva meča druge poljske lige. Arka je bolje plasirana (5-3-1) i trenutno su na mestu koje vodi u baraž. U prošlom kolu su se dobro raspucali protiv slabe Sandecije u gostima (5:1), a vidimo da i njihov legendarni Brazilac Markus (36) još nije za staro gvožđe, s obzirom da je postigao gol i u pobedi nad Koronom. Gosti su umorniji, igali su vanrednu utakmicu sa Viđevom u Lođu, što bi moglo da olakša posao igračima Arke.

Predlog: I1-3&II1-3 (1.95)

17.40 Črobri Glogov – Stomil

Domaćinu su hitno potrebni bodovi kako bi prekinuo niz od tri poraza, ali to neće biti lak posao. Ne toliko zbog snage Stomila (2-4-4), već zbog činjenice da su gosti popravili igru u odbrani, a da su napadači Črombrija upali u hibernaciju pre mesec dana. Da se mnogo ne nadamo golovima, govore nam i njihovi mečevi iz prošle sezone kada na dve utakmice nije viđen pogodak, kao i podatak da na poslednjih pet međusobnih duela nismo videli više od dva gola.

Predlog: 0-2 (1.68)

20.00 Katar – Kostarika

Igra se u Austriji. Domaćin narednog SP po lošem pamti prošlu prijateljsku utakmicu sa Ganom (1:5), što je najteži poraz Katara. Nisu to očekivali posle one legendarne pobede nad Japanom i osvajanja Kupa Azije. Bašova glavna uzdanica ja Ali Almoez zbog kojeg su Emirati hteli da im zabrane učešće na pomenutom Kupu pošto igrač Al-Duhaila nije rođen u Kataru iako otuda vuče korene. Gonzales se nada da može računati na Navasa koji je, valjda, zalečio povredu pošto je branio protiv Rena.

Predlog: 2-3 (1.97)

21.30 Kolumbija – Urugvaj

Kolumbija ima pobedu nad Venecuelom (3:0) i remi u Čileu (2:2). Urugavaj je startovao pobedom nad Čileom (2:1), pa su doživeli neprijatan poraz od Ekvadora (2:4). Keiroš je pozvao napadača Alfreda Morelosa, ali ćemo videti koju minutažu mu je namenio pošto su tu Rodrigez, Zapata i Murijel. Falkao nije na spisku, jer se povredio protiv Sivasa. Tabarezu se varaćaju Kavani i Hoze Marija Himenez, a tu su Suarez i Benfikin Darvin Nunjez.

Predlog: GG&II1+ (2.15)

UKUPNA KVOTA 22.89 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!
*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter