(Foto: Shutterstock)
(Foto: Shutterstock)

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Evroliga i Holanđani su bili dobitna kombinacija

Vreme čitanja: 3min | pet. 20.11.20. | 07:04

Pogledajte ko vam je doneo novac 19. novembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

BASKONIA - PANATINAIKOS (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 93:72

Ovo nije sezona za Zelene iz Atine, to je već sasvim jasno. Samo dve pobede u šest odigranih mečeva, nakon ovog večerašnjeg poraza u Španiji, dovoljno govore da je ova naša preporuka za klađenje bila na mestu.

HIMKI - EFES (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 77:105

Anadolu Efes se brzo oporavio od šoka protiv Bajerna i iskalio bes na Himkiju u gostima. Himkiju je ovo bio čak sedmi poraz u devet mečeva od početka sezone u Evroligi i evidentno je da je tim iz Podmoskovlja u velikoj krizi.

Opširnije OVDE

DE GRAFŠAP - KAMBUR (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 0:2

Još jedan naš današnji tip koji se isplatio i to sa odličnom kvotom 2,00. Šuten je bio precizan pri kraju prvog poluvremena, a Korte je u 65. minutu postavio konačan rezultat tako da je De Grafšap sada drugi sa istim brojem bodova (28) kao i novi vodeći tim u Holandiji 2, upravo Kambur.

TELSTAR - DODREHT (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0

Igrali su Holanđani večeras za nas. Kako u meću De Grafšap - Kambur, tako i u ovom. Domaćin je zahvaljujući dvostrukom strelcu, Hinoru Pletu rešio očekivano susret u svoju korist protiv najslabijeg tima Holandije 2.

RAPID B. - UNIV. KLUŽ (tip 1, kvota 2,45) - rezultat 1:0

Bilo je napeto, ali je i ovaj tip Rumunije 2, jedan od onih koji smo vam danas preporučili, prošao. Samo jedan gol je, i to Rareša Iliea u 56. minutu bio dovoljan za veliku radost.

EL NASIONAL - U. KATOLIKA (tip 2, kvota 1,83) - rezultat 0:2

Jedan od najigranijih parova u ovom, mora se priznati za kladioce oskudnom danu. I prošao je! Duel Ekvadora 1 u tamošnjoj prestonici, Kitu rešen je golovima Huana Teveza pri kraju prvog poluvremena.

PRECRTANO

HUAČIPATO - DEP. IKIKE (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:1

Nažalost, kao i praktično svako veče tako je i ovaj put bilo nerešenih ishoda koji uglavnom znače padanje velikog broja tiketa. Sudbina je odradila svoje na ovom duelu čileanske Primere, a konačan rezulat je postavljen u prvom poluvremenu, pošto je drugo prošlo bez pogodaka. Dakle, prelaz iz X u X.

ALIANCA U. - KANTOLAO (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 1:1

Još jedan lationoamerički duel, ovaj put u peruanskoj Primeri, koji je završen sa po jednim golom za oba kluba. Koa što napisasmo gore, nerešen rezultat obično znači i mnogo propalih tiketa...

MAAN - AKABA (tip 1, kvota 2,55) - rezultat 1:1

Tri današnja susreta završena su istovetnim rezultatom na različitim delovima sveta. Nakon južnoamerikanaca pridružili su im se i Arapi, tačnije Jordanci. I to tako što je domaći tim vezao četvrti, a gostujući treći susret bez pobednika. Zaista čudnovato. I pored sve toga, može se reći da kladilački dan nije bio promašen.

BAJERN - CSKA (tip 1, kvota 3,05) - rezultat 81:89

Vredelo je probati keca kod ovog para Evrolige, i zbog odlične kvote 2,45, ali i i zbog dobre forme tima iz Minhena koji je vezao pet trijumfa u svim takmičenjima. Ali, opasni gosti iz Moskve su preokrenuli u drugom poluvremenu i odneli ceo plen.


tagovi

rezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara