Redakcija Ani press u kompletnom sastavu! Od utorka, 24. novembra, poštujemo mere, radimo od kuće!

23. novembar 2020. 11:14 Društvo Pirot Plus Online

Poštujući najnovije mere Vlade Republike Srbije, jutros je na sastanku Redakcije naše Medijske kuće odlučeno da se narednih deset dana radi od kuće. Novinari će pratiti sve dogadjaje u gradu, ići na teren kada  je potrebno, čime ćemo obezbediti  aktuelno izveštavanje.

Inače, glasine u gradu, da je četvoro zaposlenih u našoj  redakciji pozitivno na Korona virus su zlonamerne.

Još 2. novembra naš novinar Milan Mitić, na PCR testu  bio je pozitivan. Mitić je poštovao sve mere, mada nije osećao posebne tegobe. Milanu  Mitiću  je  danas dr Marina Manić  u Kovid ambulanti zaključila bolovanje i on će od sutra, oseća se odlično,  kao i  Sonja Ćirić, raditi od kuće!  (Informacije da radimo u smanjenom  sastavu objavili smo već u nekoliko navrata)!

Sonja Ćirić je iz predostrožnosti radila od kuće, jer je ranije imala odredjene zdravstvene probleme, koji su u medjuvremenu sanirani.

Tonski realizator Zoran Nikolić, novinari Ivana Stojanov, Biljana Stanković  i Nenad Paunović, nesmetano su  radili do dana današnjeg, poštujući sve mere rada na zatvorenom i otvorenom  prostoru.

Dodajemo,  da smo od 2. novembra do danas, radili bez zastoja,  objavili 142 posta,  priloga, vesti, informacija, emisije Presing i Aktuelnosti.   

Toliko o nama!

   A drugi!?